Laatste Update: door

Ontdek nu hoe je negen kilo vetvrije massa op je frame kunt krijgen in twaalf weken. Het klinkt eigenlijk als onmogelijk, maar Amerikaanse bewegingswetenschappers zeggen dat het kan.

Als je jezelf echt hard aan gaat pakken en goed gaat trainen, en je neemt iedere dag 3 gr HMB Free Acid en 400 mg ATP dan gaat het helemaal goed komen. Op de jaarlijkse bijeenkomst van de International Society of Sports Nutrition presenteerde Ryan Lowery (dit is een Amerikaanse bewegingswetenschapper uit de stal van Jacob Wilson) zijn eerlijk gezegd dramatische resultaten. De post die hij had heette Effects of 12 Weeks of Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate Free Acid, Adenosine Triphosphate, or a Combination on Muscle Mass, Strength, and Power in Resistance Trained Individuals. Dit onderzoek is bekostigd door Metabolic Technologies, het bedrijf dat de spierversterkende werking van HMB ontdekte en de patenten op het gebruik van HMB op zijn naam heeft geschreven. In het begin was er nogal wat terughoudendheid over hoe de uitkomsten naar buiten gebracht moesten worden, aldus MT en de betrokkenen.

Het onderzoek

Bij het onderzoek lieten de onderzoekers de proefpersonen twaalf weken intensief trainen met gewichten. De eerste twee weken deden de proefpersonen aan geplande overtraining: de onderzoekers hadden in de weken negen en tien een overreaching cycle met een hoog trainingsvolume ingepland. Maar ook opvallend is dat de proefpersonen het de laatste twee weken van het experiment betrekkelijk rustig aan moesten doen. De personen werden in vier groepen verdeeld. De proefpersonen in de placebogroep kregen nepsupplementen, proefpersonen in de HMB groep slikten dagelijks 3 gr HMB Free Acid – een product van Metabolic Technologies. Dan is er nog  de ATP groep en zij kreeg dagelijks 400 mg Peak ATP van TSI, een gepatenteerd ge-encapsuleerd preparaat met ATP. Uit het onderzoek is gebleken dat de maximaalkracht afnam in de placebogroep, maar bij de suppletiegroepen is deze gestegen. Opvallend is ook dat de deelnemers die zowel HMB Free Acid als ATP gebruikten veel sterker werden.

Uitkomsten van het onderzoek

Er is ook met DXA technologie gekeken en toen zagen de onderzoekers dat de deelnemers in de placebogroep in de 12 weken 2.1 kg lean body mass opbouwden. Dit was bij de deelnemers in de HMB Free Acid groep 7.4 kg, in de ATP groep 4.0 kg en in de HMB Free Acid + ATP groep maar liefst 8.5 kg. Dit wil zeggen dat er dus bijna negen kilo vetvrije massa is, maar hoe kan dat toch? Een verklaring zou kunnen zijn dat de gecombineerde suppletie de spierschade door de zware krachttraining fors verminderde. Maar ook de concentratie creatine-kinase, een merker voor spierschade, nam beduidend minder toe in de HMB ATP groep dan in de placebogroep. Het is wel een hele kunst om de lichaamssamenstelling met DXA te meten. De onderzoekers hebben het vermoeden dat de HMB ATP combi krachtsporters in staat stelt om hun spieren via hun training een sterke groeiprikkel te geven. Dit allemaal zonder dat die training meer spierweefsel afbreekt dan het lichaam kan opbouwen.

Bron

Poster Presentation at the International Society of Sports Nutrition Annual Conference, 2013. Effects of 12 Weeks of Beta-Hydroxy-Beta-Methylbutyrate Free Acid, Adenosine Triphosphate, or a Combination on Muscle Mass, Strength, and Power in Resistance Trained Individuals. R.P. Lowery, J. Joy, J.A. Rathmacher, S.M. Baier, J.C. Fuller, R. Jäger, S.M.C. Wilson, J.M Wilson.gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)