Laatste Update: door

Een typische beach body voor de vrouw behoort tot een van de meest aantrekkelijke lichamen. Het is een strak lichaam zonder vetrollen met een beetje zichtbare spiermassa waarbij de vrouwlijke rondingen niet verloren zijn gegaan. Het is voor veel vrouwen het ultieme, uiterlijke doel en als je het bereikt krijg je plaatjes zoals hierboven. Is het moeilijk om zo’n beachbody te krijgen? In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Daarnaast heeft Krachttraining.net speciaal door dit doel een gebalanceerd beach body training- en voedingsschema opgesteld waarmee je snel dit lichaam kan bereiken. Maar zoals voor alles geldt wat je graag wilt, je zal ervoor moeten werken!

Om dit te bereiken zal je wat extra spieren moeten trainen en je vetpercentage moeten verlagen. Dit betekent dat krachttraining en HIIT een belangrijk onderdeel zijn van je trainingsschema.  Deze combinatie tussen krachttraining en interval, samen met een goed aansluitend voedingsschema en eventueel wat effectieve supplementen zorgen dat je lichaam transformeert naar je Beach look.

Over het Beach body schema

Het Beach body schema begeleidt je stap-voor-stap in het krijgen van een strakke Beach Body. Het schema start met je beginsituatie. Dus hoe sterk ben je en wat is je vetpercentage? Je zal dus ook wat moeten meten aan je lichaam en dit structureel bijhouden zodat je ziet hoe je lichaam in de loop der tijd strakker en sterker wordt!

Daarna wordt uitgelegd hoe trainingen eruit komen te zien en waar je zoal op moet letten. Denk hierbij aan een juiste opwarming, krachttraining, interval, rust en herstel. Maar ook zaken zoals je ademhaling etc..

Vervolgens krijg je per week 3 complete schema’s waarin je bij de hand wordt genomen hoe te trainen. Dus welke oefeningen, in welke volgorde, hoeveel sets, reps en speciale dingen zoals een specifieke trainingstechniek en interval. Tien weken lang krijg je per week 3 nieuwe schema’s. Als de 10 weken voorbij zijn kan je weer beginnen met het schema van week 1 en als het goed is kan je dan alle oefeningen wat zwaarder pakken! Als dit lukt betekent dit dat je spieren wat groter en sterker zijn geworden en dus beter zichtbaar. Je huid en lichaamsvormen zijn hierdoor strakker en aantrekkelijker. Een leuke bijkomstigheid is dat je je ook nog eens fitter en gezonder voelt 🙂

Trainingstechnieken en oefeningen

Speciale trainingstechnieken en oefeningen worden in detail uitgelegd in een apart hoofdstuk.

Voedingsschema

Het schema heeft een goed aansluitend voedingsschema. Je krijgt uitgelegd waar je op moet letten en welke regels je moet naleven om te zorgen dat je lichaam sterker en/ of slanker wordt. Er zijn voorbeeld voedingsschema’s gegeven die voorzien in een bepaalde energie- en eiwitbehoefte. Je kan dus simpelweg het schema kiezen die het beste aansluit bij jouw doel.

Supplementen advies en schema

Tot slot krijg je supplementen advies en twee supplementenschema’s. Het eerste schema is gericht op sterker worden, de andere op vetverbranding. Welke je kiest hangt af van je beginsituatie. Ben je al slank van jezelf, dan kan je beter focussen op sterker worden en wat spiermassa aanzetten. Heb je en hoog vetpercentage? Dan juist het schema inzetten voor vetverbranding.

Een supplementenschema is optioneel, maar het helpt wel je doelen sneller en makkelijker te bereiken.

Wanneer heb ik mijn Beach Body?

Hoe snel je een Beach Body bereikt hebt hangt mede af van je beginsituatie en je vetpercentage. Ben je al redelijk slank van jezelf, dan is het alleen een kwestie van wat spieren opbouwen. Je zal dan na het volgen van dit schema, na ongeveer 2 tot 4 maanden een mooie strakke Beach Body hebben!

Ben je wat voller (vetpercentage >25%), dan kost het meer tijd om het vet op verantwoorde wijze te verbranden. Volg dit schema en je zal na ongeveer 6 tot 9 maanden je beach body hebben. Dus begin op tijd en wees tevreden met kleine stapjes en veranderingen per week.

Uiteraard zie je na iedere maand al verschil! Dus ook al volg je dit schema maar 2 of 3 maanden, dan nog zal je blij zijn met het resultaat!

Beach Body schema

Beach body schema kopen

Het schema is te koop in de vorm van een e-book (pdf) en bestaat uit 59 pagina’s. De prijs voor het schema is slechts 9,95 euro. Klik hieronder op een van de knoppen.

Download schema direct

 

Koop schema op Krachtshop

 

 

 

 

(1.033x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)