Laatste Update: door

Body en Fitshop is ondertussen een erg bekende supplementen shop. Ze leveren goede kwaliteit producten tegen zeer concurrerende prijzen, vooral van het eigen huismerk.

Assortiment

Body en Fit shop heeft een zeer uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen. Alle basissupplementen en meer. Het nadeel is weer wel dat er heel veel varianten van hetzelfde soort product worden aangeboden en alles ‘werkt geweldig’ en ‘moet je hebben’. Body en Fit shop heeft de meest gangbare producten ook in eigen label, die vaak een stuk voordeliger is. Sommige producten kunnen zelfs als beste in de markt bestempeld worden.

Productbeschrijving en extra informatie

Body en fitshop heeft een enorm assortiment. Helaas kom je regelmatig onvolledige productbeschrijvingen en gebroken informatie tegen, wat wel een beetje slordig is voor zo’n grote en bekende webshop. Overigens zijn alle productbeschrijvingen van het eigen label wel zeer uitgebreid. Wel moet opgemerkt worden dat vrijwel alle productbeschrijvingen ‘ dezelfde toon’ hebben, alles is fantastisch en werkt ongelooflijk goed… Natuurlijk zit er verschil tussen producten, niet alles kan even goed werken. Hiermee creëren ze (onbedoeld) verwarring, want welk product is nou echt beter? En welk product heeft de beste prijs/ kwaliteit verhouding?

Prijzen

De prijzen van Body en Fitshop behoren tot de allerlaagste in de markt, alleen Krachtshop biedt vergelijkbare prijzen. Body en Fit shop is eigenlijk een groothandel die ook aan consumenten levert. Ze kunnen alles ontzettend groot inkopen en hebben door hun omvang allerlei gunstige prijsafspraken met leveranciers en TNT Post.

Klantenservice

De klantenservice van Body en Fitshop is prima. Ze leveren vrijwel altijd op tijd en handelen bij fouten in het voordeel van de klant. Het stellen van vragen is echter lastig, je kan wel een review schrijven, maar ze hebben geen ‘ webcoach’ zoals sommige andere webshops.

Verzending

Bij Body en Fit shop betaald u geen verzendkosten, dit is al verrekend in de product prijzen.

Extra’s en cadeau’s?

Body en Fit shop werkt standaard met cadeau’s bij bestellingen boven bepaalde bedragen. Besef wel dat u uiteindelijk alle extra’s en cadeaus via een omweg zelf betaald, dit is namelijk al verrekend in de product prijzen.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar Body en Fitshop

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel