Bodylab 2017-12-04T15:38:44+00:00

Bodylab behoort tot de grotere spelers op de supplementen markt. De prijzen zijn vergelijkbaar met die van Bodystore, dus net wat hoger dan Body en Fit shop en Krachtshop. Toch behoort Bodylab nog tot het goedkopere segment.

Assortiment

Bodylab heeft een groot assortiment met bekende en minder bekende merken. Net zoals bij alle grote spelers, is het eigen huismerk wat goedkoper. Bodylab prijst zijn supplementen niet de hemel in, maar geeft gewoon feitelijke informatie, zoals het hoort dus.

Productbeschrijving en extra informatie

De productbeschrijvingen zijn correct en niet schreeuwerig. Alle informatie is goed opgesteld en bij elk product staat beschreven wat erin zit, hoe te gebruiken en waar het voor dient. Prima.

Prijzen

De prijzen van Bodylab zijn wat hoger vergeleken met shops als Body en fit shop en Krachtshop. Doch aan de lage kant vergeleken met andere sup shops.

Klantenservice

De klantenservice van Bodylab is prima en professioneel. Je kan gewoon je vragen insturen en deze worden netjes beantwoord. Ook hebben ze een speciaal telefoonnummer die tussen 9:00 en 19:00 te bereiken is (ma/vr).

Verzending

Bij Bodylab betaald u geen verzendkosten, dit is al verrekend in de product prijzen. Besteld u voor 18:00 dan heeft u het al de volgende dag in huis.

Extra’s en cadeau’s?

Bodylab werkt niet met ‘gratis’ cadeau’s. Niks is namelijk gratis en anders zouden ze het indirect weer moeten doorberekenen in andere productprijzen.

Veilig winkelen?

Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar www.bodylab.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel

(318x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


Leave A Comment

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com