Laatste Update: door

Bodystore is een grote speler op de voedingssupplementen markt. Ze hebben goede producten en tevens een goedlopend eigen label, toch lijken de prijzen bij Bodystore over het algemeen iets hoger te liggen dan bij hun grote concurrent Bodyenfitshop.nl en (kleine concurrent) Krachtshop.nl. Met sommige producten blinken ze echter wel uit.

Assortiment

Bodystore heeft een zeer uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen. Alle basissupplementen en meer. Net als bij alle grote supplementen groothandels kan een groot assortiment ook als nadeel worden gezien, teveel keus tussen soortgelijke producten is vervelend en tijdrovend voor consumenten.

Productbeschrijving en extra informatie

De productinformatie is dik in orde, er zijn geen producten gevonden met missende of beperte informatie. Dit is bij sommige andere webshops wel anders!

Prijzen

De prijzen van Bodystore liggen over de hele breedte vaak wat hoger dan van Body en Fit shop en Krachtshop, per supplementen kan dit een paar euro schelen. Toch behoort Bodystore nog steeds tot de goedkopere in de markt.

Klantenservice

De klantenservice van Bodystore is prima in orde. Per product heb je de mogelijkheid vragen te stellen aan de ‘Bodycoach’, er wordt over het algemeen snel geantwoord. Dit is zeer prettig.

Verzending

Bij Bodystore betaalt u 3,50 euro verzendkosten. Vanaf 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Bij Bodystore geldt, ma t/m vr voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis.

Extra’s en cadeau’s?

Bodystore werkt standaard met cadeau’s bij bestellingen boven 70 euro. Besef wel dat u uiteindelijk alle extra’s en cadeau’s via een omweg zelf betaald, dit is namelijk al verrekend in de product prijzen.

Veilig winkelen?

BodyStore beschikt over een Thuiswinkel Waarborg keurmerk, je kunt hier veilig betalen.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar www.Bodystore.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel