Update

Eiwitpoeder is nu eiwit.nl. Ze hebben een aantal webshops op gebied van supplementen gefuseerd tot eiwit.nl. Dezelfde mensen zitten er dus achter, dus onderstaande beschrijving klopt nog aardig.

Doordat ze nu alles gefuseerd hebben, zijn ze ook professioneler geworden. Ze lijken zich nu meer te richten op topsporters. De prijzen zijn overigens wel erg hoog vergeleken met Krachtshop en Body&Fitshop.

 

Eiwit poeder is een supplementen shop voor uitsluitend eiwitten die zijn eigen ‘feeling’ of ‘bite’ heeft. Een aparte uitstraling die een bepaald publiek moet aantrekken. Ze lijken niet voor de Hardcore bodybuilder te gaan, maar meer voor de ‘voel je goed’ trend. Eiwit poeder is geen hele grote speler, maar zit ergens in de middenmoot.

Assortiment

Eiwit poeder richt zich met haar beperkte assortiment vooral op afslanken, eiwitrepen, eiwitpoeders en vitaminen. Meer de health kant dus.

Productbeschrijving en extra informatie

De productbeschrijvingen zijn allen uitgebreid en prima. Een algemene beschrijving, aangevuld met samenstelling, informatie over bezorging en beoordelingen.

Prijzen

De prijzen van Eiwit Poeder zijn (helaas) zeer fors te noemen. Voor 1kg whey isolaat betaal je bijvoorbeeld 29,95 euro, terwijl je bij Body en fitshop al 2kg hebt voor 34,95 euro. Bij Krachtshop heb je zelfs 2kg al voor omgerekend 30 euro! Andere producten verschillen vergelijkbaar in prijs.

Klantenservice

Eiwit poeder heeft een informatie telefoonnummer die direct goed is te vinden. De producten worden verder verzonden met TNT, wat altijd vrij secuur en snel gaat. Klachtafhandeling is verder prima.

Verzending

U betaald bij Eiwit poeder geen verzendkosten, maar dat is ook logish gezien de vrij hoge product prijzen. De verzendtarieven zijn dus al verrekend in de prijs. Als u voor 16:00 besteld op werkdagen heeft u uw bestelling vaak al de volgende dag in huis.

Extra’s en cadeau’s?

Eiwit poeder werkt niet met ‘gratis’ cadeau’s. Niks is namelijk gratis en anders zouden ze het indirect weer moeten doorberekenen in andere productprijzen.

Veilig winkelen?

Het is niet goed te herleiden via welke provider de betalingen geregeld worden. Toch mag je er wel vanuit gaan dat dit veilig en verantwoord gebeurd. Ze bieden iDeal, bankoverschrijving en PayPal

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar www.eiwitpoeder.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel