Laatste Update: door

Update: Eiwitstore bestaat niet meer. Dit geeft al aan hoe moordend de concurrentie is in de supplementenbranche. Voor de historie hieronder nog de beschrijving van deze shop. Zoals je ziet zal je jezelf moeten onderscheiden en met te hoge prijzen red je het gewoon niet meer.

 

Eiwit store is een nieuwkomer op de supplementen markt. Ze richten zich vooral op mensen die willen afslanken met behulp van eiwitshakes. Ze zijn vrij klein en de prijzen lijken vrij fors vergeleken met andere aanbieders.

Assortiment

Eiwit store heeft een vrij beperkt assortiment. Wel bieden ze naast gewone eiwitshakes ook eiwit repen, dieetpakketten en vitamines.

Productbeschrijving en extra informatie

De productbeschrijvingen wisselen nogal van kwaliteit, zo zijn ze bij de eiwitshakes zeer uitgebreid, maar bij bepaalde stackers juist weer zeer summier. Hier is klaarblijkelijk nog werk aan de winkel.

Prijzen

De prijzen van Eiwit store zijn vrij fors vergeleken met andere aanbieders. Misschien omdat ze zich meer op een nicemarkt richten? Je betaalt al snel euro’s teveel voor vergelijkbare producten elders.

Klantenservice

De klantenservice is niet goed te vinden op de site. Na wat zoeken vond ik hem in de Footer en helemaal rechtsonder heb je een chatfunctie. De chatfunctie heb ik nog nooit zien werken overigens en heb hem meerdere malen overdag geprobeerd. Voor vragen betreft producten of andere fitness zaken kan je beter niet hier zijn.

Verzending

Bij Eiwit store reppen ze in de Header dat u geen verzendkosten hoeft te betalen, echter bij nadere lezing van de verzend voorwaarden blijkt dat dit pas geldt bij een bestelbedrag boven de 50 euro! Dit is niet consistent. Na check blijkt dat u inderdaad geen verzendkosten hoeft te betalen, ook niet bij bedragen kleiner dan 50 euro. Besteld u voor 16:00 dan heeft u het in principe de volgende dag in huis.

Extra’s en cadeau’s?

Eiwit store werkt niet met ‘gratis’ cadeau’s. Niks is namelijk gratis en anders zouden ze het indirect weer moeten doorberekenen in andere productprijzen.

Veilig winkelen?

Het is niet goed te herleiden via welke provider de betalingen geregeld worden. Toch mag je er wel vanuit gaan dat dit veilig en verantwoord gebeurd. Ze bieden iDeal, bankoverschrijving en PayPal

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar www.eiwit-store.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel