Krachtshop is opgericht in 2009 en kan het beste omschreven worden als een no-nonsense supplementen shop voor krachtsporters, met een eigenaar die hart heeft voor zijn bedrijf.

Waarom is Krachtshop een interessante webshop?

  • Zeer lage prijzen, voor veel basisproducten zoals eiwitten etc zelfs de laagste in de markt
  • Zeer goede product kwaliteit
  • Vooral focus op mond op mond reclame, Krachtshop besteed minimaal budget aan reclame en marketing, waardoor de prijzen laag kunnen blijven
  • No-nonsense, zeer efficiënte webshop die vrijwel geen onnodige kosten maakt en alles in eigen hand houdt

Assortiment

Krachtshop focust zich op een klein assortiment van bewezen effectieve en veilige supplementen. Denkt u aan basisproducten zoals whey eiwitten (mix, isolaat, caseine etc), weightgainers en creatine, evenals een aantal producten voor de serieuze krachtsporter en gezondheidsproducten. Er wordt hierbij bewust gekozen om vrijwel nooit dezelfde producten van verschillende merken te verkopen, dit vindt Krachtshop niet nodig en levert alleen maar keuzestress.

Productbeschrijving en extra informatie

Productbeschrijvingen zijn meer dan volledig. U zult bij Krachtshop geen schreeuwerige claims tegenkomen, maar gedegen en bruikbare informatie over de werking en toepassing van ieder afzonderlijk product. Vaak is er tevens een product kwaliteits- certificaat toegevoegd.

Prijzen

De prijzen van Krachtshop zijn of behoren tot de laagste in de markt. U bent bij Krachtshop vaak euro’s goedkoper uit voor soortgelijke producten bij andere webshops.

Krachtshop kan veel producten voor de laagste prijs in de markt aanbieden, omdat Krachtshop zeer efficiënt werkt, geen offline winkel of personeel heeft, geen reclamekosten maakt en genoegen neemt met een kleine marge.

Klantenservice

De klantenservice van Krachtshop is prima. Indien u een vraag heeft wordt u nog dezelfde dag geholpen. Indien er een fout gemaakt wordt zal dit altijd opgelost worden in het voordeel van de klant. U heeft hierbij vrijwel altijd te maken met Patrick van der Velde, medisch bioloog en sportvoedingsdeskundige, iemand die weet waar hij het over heeft dus. Met zijn jarenlange ervaring en kennis kan hij u altijd van professioneel advies voorzien. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, fitheid of gezondheid.

Verzending

Bij Krachtshop betaalt u 5 euro verzendkosten. Bij bestellingen boven 50 euro betaald u geen verzendkosten.

Extra’s en cadeau’s?

Krachtshop heeft ervoor gekozen bij vrijwel elke bestelling een gratis sample te leveren. Ook kunt u bij bestellingen boven de 50 euro een nuttig supplement gratis kiezen, zoals een mutlivitamine of een omega 3 supplement. Soms iets anders, het ligt er maar net aan.

Veilig winkelen?

Krachtshop zit aangesloten bij grote partijen zoals Multisafepay, die uitstekend beveiligde betaal omgevingen levert. Daarnaast is Krachtshop aangesloten bij Jeshopkeur. Een keurmerk voor webshops die ieder jaar controleert of de shop aan alle (wettelijke) eisen voldoet.

Vragen of meer info?

Heeft u vragen over voedingssupplementen in het algemeen, of die van Krachtshop? Stuur dan een email naar: info@krachtshop.nl

Voor meer info en bestellen, gaat u naar www.krachtshop.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel