Laatste Update: door

MDY shop staat voor M Double You shop. Het is een vrij bekende webshop met een relatief groot product assortiment. Ze bestaan al sinds 1986 en hebben veel ervaring met voedingssupplementen.

Assortiment

MDY shop heeft een relatief groot assortiment en redelijk wat smaken per product. Ze bieden alle basisproducten, maar ook speciale producten zoals sportrepen, kleding en trainings accessoires. Net als bij alle grote supplementen webshops kan een groot assortiment ook als nadeel worden gezien, teveel keus tussen soortgelijke producten is vervelend en tijdrovend om uit te zoeken voor consumenten. Zo worden er bijvoorbeeld 16 verschillende soorten whey isolaat aangeboden, terwijl whey isolaat toch echt gewoon whey isolaat blijft. Toegevoegde vitaminen en mineralen zijn overbodig bij een gezonde voeding.

Productbeschrijving en extra informatie

De productinformatie is volledig en duidelijk opgeschreven.

Prijzen

MDY is een goede shop, alleen zijn de prijzen hoog vergeleken met andere webshops, zoals  Krachtshop en Body en Fit shop. Enkele product voorbeelden (23-2-2013):

Creatine monohydraat (500 gram)

  • MDY shop           : 29,95 euro
  • Body en fitshop: 19,90 euro
  • Krachtshop         :10,95 euro
Whey isolaat ( 2 kg)
  • MDY shop           : 88 euro
  • Body en fitshop: 39,90 euro
  • Krachtshop        : 35,95 euro
Wij adviseren u dan ook voor basisproducten om niet voor MDY shop te kiezen, u betaalt teveel voor dezelfde inhoud.
Update aug 2017: De prijzen van alle shops zijn ondertussen iets lager geworden, MDY blijft relatief duur.

Klantenservice

De klantenservice van MDY shop is prima in orde. Zoals vragen per mail als telefonisch worden snel beantwoord. Ze bieden ook een ‘bel me terug’ dienst.

Verzending

Bij MDY shop betaalt u geen verzendkosten binnen Nl en Be. Bij MDY shop geldt, ma t/m vr voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis. Dit laatste bieden maar weinig webwinkels. Hou er wel rekening mee dat de verzendkosten al in de productprijzen zijn verrekend. Bij bestelling van meerdere producten bent u dus duurder uit dan eigenlijk nodig.

Extra’s en cadeau’s?

MDY shop biedt kado’s en spaarpunten. Besef wel dat u uiteindelijk alle extra’s en kado’s indirect zelf betaald, dit is namelijk al verrekend in de product prijzen.

Veilig winkelen?

MDY shop beschikt over een Webshop Topper keurmerk.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar MDY shop

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel