Perfect Body is zeker geen kleine speler, maar ook niet de grootste. Ze behoren een beetje tot de middenmoot van de supplementen shops in Nederland. Ze hebben vrij recent hun webshop vernieuwd, wat zeker een hele verbetering is.

Assortiment

Perfect body heeft een uitgebreid assortiment, maar net wat minder ‘exotische’ producten als de wat grotere sups shops. Ze leggen de verkoop focus vooral op hun eigen label, die net wat goedkoper is dan de andere merken.

Productbeschrijving en extra informatie

De product informatie en product beschrijvingen zijn prima. Meer dan uitgebreidde informatie over samenstelling, hoe en wanneer te gebruiken. Ook hebben ze hun eigen persoonlijk adviseur die telefonisch te bereiken is.

Prijzen

De prijzen van Perfect body zijn toch wel wat hoog vergeleken met andere sup shops. Zo betaal je voor een simpele creatine monohydraat (500g) al 19,90 euro, terwijl deze bij Body en fitshop slechts 14,90 euro en bij Krachtshop slechts 10,95 euro kost! Niet bij elk product zijn de verschillen zo groot, maar je betaalt bij Perfect body toch al snel teveel.

Klantenservice

De klantenservice is goed, ze geven gratis telefonisch advies en zijn goed te bereiken. Het is overigens niet mogelijk bij producten reviews te schrijven of te lezen, dat is een gemiste kans.

Verzending

Bij Perfect body betaald u geen verzendkosten, dit is al verrekend in de product prijzen. Besteld u voor 17:00 dan heeft u het al de volgende dag in huis.

Extra’s en cadeau’s?

Perfect body werkt niet met ‘gratis’ cadeau’s. Niks is namelijk gratis en anders zouden ze het indirect weer moeten doorberekenen in andere productprijzen.

Veilig winkelen?

Het is niet goed te herleiden via welke provider de betalingen geregeld worden. Toch mag je er wel vanuit gaan dat dit veilig en verantwoord gebeurd, gezien de grootte en aantal klanten van de shop.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar www.perfectbody.nl

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel