Laatste Update: door

betersportBetersport is een online fitness shop die zich vrijwel volledig richt op thuis fitness artikelen. Hun assortiment is zeer breed en tevens zeer scherp geprijsd. Persoonlijk denk ik dat dit een van de beste en goedkoopste shops is voor je fitness artikelen thuis. Verderop vergelijk ik een paar artikelen met andere shops.

Waar zit Betersport?

Betersport heeft zijn eigen pand, showroom en magazijn in Venlo. Dat ligt helemaal in het oosten van het land, tegen de Duitse grens. Mooie locatie als je ook verkoopt in Duitsland. Mijn ervaring met mensen uit Oost Nederland is heel goed, ze zijn vaak gedreven, vakkundig en gastvrij. Kernwaarden die ik ook terugzie in Betersport.

Adres

Betersport B.V.
Maasbreeseweg 27
5981 NZ Panningen, Nederland

Eigen voorraad

Omdat Betersport zijn eigen pand en magazijn heeft hebben ze (volgens eigen zeggen) ongeveer 95% zelf op voorraad. Dus als je iets besteld dan is het er (vrijwel altijd) ook.

Wat zeggen klanten over Betersport?

Klanten zijn gemiddeld zeer te spreken over Betersport. Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 454 recensies bij Feedback Company. Hieronder een van de vele positieve reviews:

Beoordelingen
Jeroen en Wanda B., Veendam
04-11-2019
Wij hebben de Sole Fitness F 63 loopband aangeschaft voor onze gezondheid. Het is een super loopband Stevig, maar de vormgeving is ook erg mooi Toen we hem kregen wilde de loopband eerst niet starten door een error, maar na contact met de technische dienst was het heel snel opgelost. Nu lopen we er elke dag kilometers op en het is ons een waar genoegen.
5.00
Uitstekend

Hans V., Spijkenisse
30-10-2019
Na bestellen van een hartslagband die niet leek te werken bleek het aan mijn 2,5 jaar oude crosstrainer te liggen die ook van hen was. Er werd totaal geen probleem gemaakt om mijn crosstrainer zelf te repareren ondanks dat hij uit de garantie was. Geweldige service. Mijn volgende sportartikelen komen zeker weer bij hen vandaan
5.00
Uitstekend

U kunt hier met een gerust hart bestellen.

Conclusie Betersport

Betersport is een betrouwbare leverancier van thuisfitness apparatuur voor scherpe prijzen die over het algemeen tot de laagste in de markt behoren. Tel daarbij de goede klantenservice op en je hebt een topper op het gebied van thuisfitness apparatuur!

Bekijk het assortiment van Betersport