Laatste Update: door

logo betersportBetersport is een online fitness shop die zich vrijwel volledig richt op thuis fitness artikelen. Hun assortiment is zeer breed en tevens zeer scherp geprijsd. Persoonlijk denk ik dat dit een van de beste en goedkoopste shops is voor je fitness artikelen thuis. Verderop vergelijk ik een paar artikelen met andere shops.

Waar zit Betersport?

Betersport heeft zijn eigen pand, showroom en magazijn in Venlo. Dat ligt helemaal in het oosten van het land, tegen de Duitse grens. Mooie locatie als je ook verkoopt in Duitsland. Mijn ervaring met mensen uit Oost Nederland is heel goed, ze zijn vaak gedreven, vakkundig en gastvrij. Kernwaarden die ik ook terugzie in Betersport.

Adres

Betersport B.V.
Magalhaesweg 8
5928 LN Venlo

Eigen voorraad

Omdat Betersport zijn eigen pand en magazijn heeft hebben ze (volgens eigen zeggen) ongeveer 95% zelf op voorraad. Dus als je iets besteld dan is het er (vrijwel altijd) ook.

Wat zeggen klanten over Betersport?

Klanten zijn gemiddeld zeer te spreken over Betersport. Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 454 recensies bij Feedback Company. Hieronder een van de vele positieve reviews:

Beoordeling
Freek Uitstekend 14-03-2017
Een uitstekende site, erg gebruikersvriendelijk. Daarnaast is de prijskwaliteitverhouding optimaal. Ik heb BeterSport vergeleken met verscheidene sites en zij kwamen veruit als goedkoopste uit de bus. Bij de meeste sites betaal je daarnaast vaak hoge verzendkosten, dit is bij BeterSport niet het geval. Super! Erg tevreden.
Score voor Betersport.nl: 5/5
Beveelt u ons bedrijf aan Ja
Geslacht:man

De laatste tijd (mei 2017) zijn er echter ook wat slechtere ervaringen die vooral met levertijd te maken heeft. Betersport doet echter altijd zijn best om met de klant tot een passende oplossing te komen, getuigen de reactie(s) die onder de klacht staan.

U kunt hier dus met een gerust hart bestellen.

Hoe zijn de prijzen vergeleken met andere aanbieders?

Betersport heeft scherpe prijzen. Om dit te toetsen vergelijken we een aantal producten met elkaar van verschillende aanbieders (mei 2017):

Product

BetersportGorillasportHelisports

Sportbay

Verstelbare fitnessbank

95,20

94,95145

75,90

Verstelbare dumbbels Bowflex (2 t/m 24kg)

499

NvtNvt

499

Olympische halterstang (50mm – 220cm)

79

119,9595

149

 

Conclusie Betersport

Betersport is een betrouwbare leverancier van thuisfitness apparatuur voor scherpe prijzen die over het algemeen tot de laagste in de markt behoren. Tel daarbij de goede klantenservice op en je hebt een topper op het gebied van thuisfitness apparatuur!

Bekijk het assortiment van Betersport

 

 

 

 

(142x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)