Laatste Update: door

Calcium caseinaat is een geïsoleerde vorm van caseïne eiwit. Het proces om dit specifieke calciumzout te maken breekt de micellen op. De hoge voedingswaarde blijft hierbij wel behouden. Calcium caseinaat is nooit onderzocht net zoals de ongedenatureerde vorm van micellair caseïne. Het is niet bekend of het calciumzout ook zijn aminozuren over meerdere uren afgeeft net als micellair caseïne. Een calcium caseinaat supplement bestaat vaak uit ongeveer 90% calcium caseinaat, 1% vet en 0,1% lactose. Calcium caseinaat is significant goedkoper dan micellair caseïne. Het mixt erg goed en heeft een neutrale smaak.

Naar het overzichtsartikel Eiwit en Krachttraining.

Meer informatie?

Het zelf uitzoeken welke producten nou wel echt werken en welke niet is bijna onbegonnen werk. Vertrouw in dit opzicht op de onafhankelijke mensen die dit voor jou hebben uitgezocht, zoals William Llewellyn. William Llewellyn is iemand die al decennia in deze sportsupplementen wereld zit, veel zelf heeft geprobeerd en auteur is van een paar hele goede boeken op dat gebied. De teksten en adviezen die in dit artikel en deze categorie gegeven worden zijn voor een groot deel afkomstig van zijn laatste boek: William Llewellyn’s Sport Supplement Guide. Het is niet mogelijk dit boek in Nederland te bestellen, maar wel via Amazon, via onderstaande link:

Molecular Nutrition Supplement Reference Guide One Bookgespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben. Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)