Laatste Update: door

Trend komen en gaan, ook op het gebied van fitness en sport. We proberen op een rijtje te zetten wat momenteel ‘hot’ is en de komende tijd ook zo blijft!

Zumba Sentao

Zumba is natuurlijk al erg bekend, maar ken je Zumba Sentao al? Je kunt hierbij intensief gebruik maken van een stoel. Dit is een manier van dansen voor mensen die niet zo lang kunnen lopen of staan. Je lichaamsgewicht gebruik je om spiermassa te vergroten. Je kunt ook je uithoudingsvermogen verbeteren en vervolgens het lichaam er beter uit laten zien.

 

TRX fitness

Misschien ken je TRX fitness training al. Dit is een effectieve manier van trainen waarbij jij je eigen lichaamsgewicht op kracht, balans, stabiliteit, flexibiliteit en uithoudingsvermogen gaat trainen.  Iedereen kan de TRX training doen.

 

Drums Alive

Een andere trend van dit moment is Drums Alive. Dit is een fitness training waarbij je met drumsticks op grote ballen staat te drummen. Je spieren worden hierdoor steviger en je conditie zal ook stukken beter worden. Het is in Amerika een grote rage. In Nederland komt het ook steeds meer op gang, dus wil je het ook eens ervaren? Doe er dan nu aan mee, want het is erg goed voor de spieren en nog leuk om te doen ook!

 

Sh’bam

Sh’bam is een nieuwe dans/ fitness workout. Je gaat hier bewegen op diverse soorten muziek zoals dance hits en classic remixen. Het is een eenvoudige manier van bewegen en je kunt veel calorieën verbranden.

 

Bootcamp

Daarnaast is er de befaamde Bootcamp. Je kunt zowel binnen als buiten trainen en je kunt diverse doelen hebben, je kunt je conditie verbeteren, maar je kunt ook afvallen. Misschien wil je wel meer kracht krijgen of behendiger worden. Dankzij de bootcamp is dit allemaal mogelijk.

 

Kettlebell

Kettlebell is ook geschikt voor veel mensen, je gaat dan met behulp van een stuk ijzer je lichaam trainen. Iedereen kan deze trainingen doen en het voordeel is dat het ook thuis kan.

 

Personal training

Sommige mensen hebben meer behoefte aan personal training, ook dat is mogelijk. In Amerika wordt hier al veel gebruik van gemaakt.

 

 

Er zijn nog geen reviews, misschien wil jij er eentje achterlaten voor een ander?