Laatste Update: door

Is het niet frustrerend?

Heb jij ook al die diëten en voedingsplannen uitgeprobeerd om droog te trainen? Laat me raden… Keto dieet werkte niet? Intermittent fasting ook niet? En hoe zit het met IIFYM (If It Fits Your Macro’s)? En ben jij ook al die laag koolhydraat diëten zat? Of na urenlang cardio, nog steeds geen resultaat zien, dat is best pijnlijk… Wil jij eindelijk eens een laag vetpercentage en er super droog en gespierd uitzien? Om dit te bereiken heb je simpel gezegd een goed en verantwoord plan nodig. Want al is je doel een fotoshoot, de zomer, een event, een festival of simpel weg gewoon voor jezelf, je ontkomt niet aan een voeding- en trainingssysteem die werkt en een coach die weet wat je moet doen!

Ik ken helaas te veel mensen die alles zelf willen proberen maar eigenlijk niet goed weten wat ze doen, met desastreuse gevolgen voor het lichaam en de motivatie. Uiteindelijk werden deze mensen niet droog en gespierd, maar juist dunner, slapper, energielozer, ongemotiveerder en met uiteindelijk een slechtere gezondheid als waarmee ze waren begonnen.

Je hoort vaak dat mensen veel van hun massa en spieren verliezen tijdens droogtrainen en dat is natuurlijk niet wat je wilt! Veel mensen denken bijvoorbeeld superdroog te kunnen worden door gewoon urenlang cardio te doen, maar dat is totaal niet zo! Urenlang cardio helpt je helemaal niks, behalve dat het een ongezonde belasting is op je lichaam en gezondheid.

Waarom is het lastig voor mensen en lukt het niet om droog te trainen? Simpel, de meeste mensen weten gewoon niet hoe het moet en er bestaan helaas veel misstanden en welgemeende, maar vaak niet kloppende Bro-science. Weet jij bijvoorbeeld de volgende dingen?

 • In een Calorie tekort verkeren is niet genoeg voor droogtrainen..
 • 1 uur cardio is FOUT!
 • Geen koolhydraten eten? Daar word je niet droger van!
 • Een cheatmeal en cheatday HELPEN absoluut met droogtrainen!
 • Je kan nog steeds je favoriete maaltijden eten en tegelijk droger worden!

Blijf niet eindeloos zelf experimenteren met je eigen lichaam, maar volg een proces die bewezen werkt en veilig is. Eentje waar ik je gegarandeerd bij kan helpen!

Hoe zou jij je voelen als je er optimaal droog en gespierd uitziet?

Wil jij ook niet in de spiegel kijken en dat je er shredded en droog uitziet met zichtbare sixpack en gedefinieerde spieren? Zo kan je eindelijk trots op jezelf zijn, want dan heb je eindelijk je doel behaalt. Een mooi, gespierd lichaam waar iedereen zich aan vergaapt. Het liefst wil je een compleet en simpel plan hebben om droog te trainen wat werkt. En geen plan dat je urenlang cardio moet doen of elke dag alleen rijst en kip moet eten. Ook wil je zo min mogelijk tot geen spiermassa verliezen en droger worden en trainen op een snelle, veilige, blessurevrije en plezierige manier.

Het wordt tijd om er wat aan te doen! Mijn naam is Sem Sarsam van Sembem Fitness en in samenwerking met Krachttraining.net help ik mensen met droogtrainen volgens een bewezen proces. Vandaag wil ik jou mijn dienst presenteren en ik wil jou helpen met jouw doelen:

 • Zichtbare spieren en sixpack…
 • Een laag vetpercentage bereiken…
 • Droogtrainen met zo min mogelijk cardio…
 • Weinig tot geen spieren verliezen en droog worden…
 • Je shirt uitdoen en er ripped en zelfverzekerd uitzien…
 • Nog steeds je favoriete eten kunnen eten PLUS cheatmeals en cheatdays…
 • Een gevoel van trots!

Dit is allemaal mogelijk zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost en geloof me, droogtrainen kan ook plezierig zijn!

Jouw inzet met mijn begeleiding = snel droog en gespierd

Ik ga jou helpen te transformeren van je huidige situatie naar een droog en gespierd lichaam, op een veilige en blessurevrije manier zonder urenlange cardio of ongezonde diëten.. Maak nu de beslissing die jouw leven gaat veranderen en laat mij jou helpen! Ik ben je Google Maps. Ik heb en weet alles wat nodig is om jou naar je droomlichaam te leiden!

Wat je kunt verwachten

 Dit is wat je kunt verwachten als je beslist om samen te werken met mij:

 • Intakegesprek om je huidige situatie te bepalen
 • Voedingsplan ingesteld op jou voor droogtrainen
 • Trainingsplan ingesteld op jou + Video/Foto materiaal van alle oefeningen
 • Gezondheid, cardio, rust en slaap advies
 • Indien gewenst 1-op-1 meetings
 • Telefoon, email en online support

Uniek samenwerking concept voor IEDERS budget

Of je nu een kleine of grote beurs hebt, ik bied een uniek samenwerkings concept!

Tijdens het eerste gratis intakegesprek mag jij aangeven wat je budget is. Ik ga dan kijken hoe ik het maximale uit je budget kan halen qua begeleiding en resultaten! Dit plan presenteer ik aan je met tekst en uitleg. Het is geheel vrijblijvend, maar indien akkoord gaan we meteen beginnen!

Niet goed is geld terug

Geen zorgen, we komen er altijd wel samen uit en daarnaast garandeer ik altijd een 100% niet goed geld terug garantie!

Ja! Ik ga ervoor!

Vul hieronder je naam, emailadres en eventueel telefoonnummer in. Ik zal contact met je opnemen om je situatie door te nemen en wat ik voor je kan betekenen binnen je budget!

[contact-form-7 id=”18371″ title=”Contactformulier 1″]

Nogmaals, je loopt geen enkel risico. Jij bepaalt het budget en daarnaast geldt altijd de niet goed is geld terug garantie!

Graag tot snel!

Sem Sarsam

 

 

 

 

 

(436x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)