Effectief afvallen en vetverbranding training en voedingsschema

 • afvallen vetverbranding

Wil jij snel en gericht je vetpercentage verlagen? Volg dan één van de gecombineerde voedings- en trainingschema’s, specifiek gericht op jouw situatie!

Bij correct opvolgen is succes absoluut gegarandeerd! Deze zeer succesvolle strategie heeft zich in mijn praktijk al vele malen bewezen. Zowel voor mensen die willen afvallen, als krachtsporters die ‘droger’ willen worden. Het gecombineerde voedings- en trainingschema zorgt voor extreem effectieve vetverbranding. In combinatie met het juist trainingsschema is zelfs toename van spiermassa mogelijk.  Zelf heb ik dit programma ook gevolgd, waardoor mijn vetpercentage met 9% daalde in 10 weken tijd. Klik op de grafiek om hem te vergroten. Zie ook de resultaten van een aantal klanten die dit gecombineerde schema hebben opgevolgd.

De rode lijngeeft mijn vetpercentage weer, af te lezen op de rechteras. De blauwe lijn is mijn gewicht (kg), de groene mijn taille (cm), beide af te lezen op de linkeras. In 10 weken tijd nam mijn vetpercentage af van 18% naar 9%. Ook zichtbaar in de grafiek is dat gedurende deze 10 weekse strategie mijn gewicht vrij stabiel bleef en vanaf week 7 zelfs toenam. En ik kan je vertellen dat dit pure spiermassa was. Na dit programma had ik een zichtbare ‘sixpack’. Dit voedingsschema is in combinatie met een goed trainingsschema zeer effectief! Voorwaarde is wel dat je de voedingsrichtlijnen strikt moet opvolgen en moet blijven trainen, waarvan een belangrijk aandeel krachttraining.

Over dit schema

In de basis moet je voldoen aan bepaalde eiwit-, vet- en koolhydraat richtlijnen. In dit combi schema wordt in detail uitgelegd wat je precies moet eten en wanneer. Hierbij wordt ook rekening gehouden met hoevaak je traint in de week en wat je fitness ervaring is. Je trainingsschema is volledig gericht op effectieve vetverbranding. Je training zal bestaan uit een specifieke combinatie tussen cardio, interval en krachttraining. Er wordt precies uitgelegd welke oefeningen je moet doen, hoeveel sets en herhalingen. Deze schema’s tellen 29 tot 38 pagina’s, afhankelijk van hoevaak je per week traint en wat je fitness ervaring is.

Verantwoord en veilig afvallen

Deze strategie is volkomen veilig. Gedurende de looptijd worden de voedingsrichtlijnen ook minder streng, waardoor je (met een paar basisregels in acht) weer vrijwel ‘normaal’ kunt eten. In het begin van de strategie zal je wel meer eiwitten eten dan normaal. Dit is voor normale gezonde mensen geen enkel probleem, tenzij je een stofwisselingsziekte hebt zoals Fenylketonurie.

Voordelen

 • Zeer effectieve vetverbranding
 • Snel resultaat
 • Veilig en gezond
 • Geen ‘fat burner’ supplementen nodig

Meteen aan de slag?

Doorloop dan een aantal vragen voor jouw schema op maat.

Hoevaak wilt u trainen per week?

1 tot 3x per week

 

4 tot 7x per week

 


Heeft u vooral last van overtollige en slappe huid? Wellicht is dit schema dan meer geschikt…

overtollig huid na afvallenHeeft u hardnekkig vet of slappe huid op benen, buik of heupen waar u vanaf wilt? Daar hebben we een speciaal schema voor geschreven boordevol wetenschappelijk onderbouwde tips. Inclusief compleet training-, voeding- en supplementenschema. Hiermee gaat u beslist resultaat boeken!

Download schema Slappe huid

 


(93.726x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By |2018-01-15T19:43:27+00:0017 juni 2011|Vetverbranding & Afvallen|8 Comments

8 Comments

 1. Mestdagh 5 april 2012 at 16:25 - Reply

  ik ben 1,80m en weecht 86klg. en zou mijn buik willen weg doen.hoe veel kilometers moet doen per dag.want ik ben een wieler fanatiek.daar mee zou ik weten wat ik moet eten.

 2. admin 10 juni 2013 at 10:13 - Reply

  Onderstaande mail kreeg ik recent (10 juni 2013) van een zeer tevreden klant die ook dit schema heeft gevolgd.

  Ha Patrick,

  Ik dacht ik geef je even een update ; – ).

  Gisteren heb ik een meting gedaan en ik moet zeggen zeer tevreden.

  Mijn gewicht is nu 90.8 kg in de ochtend en mijn vetpercentage is met maar liefst 8% gedaald!

  Vet is weggegaan bij mijn gezicht, benen, klein beetje armen en van mijn buik. Gelukkig zijn de zijkanten van mijn buik bijna weg en de voorkant zit er nog, maar wel veel minder! 10 mm ben ik kwijtgeraakt aan de voorkant van mijn buik.Nu begin ik met week 11 en ik ga kijken hoeveel vet ik nog kan verbranden in 7 weken.

  Misschien leuk om te weten wat ik gedaan heb tot nu toe om het te verbranden:

  · Het dieet die ik volg van jou

  · Wel dieet iets moeten aanpassen. Meer eet/ shake drink momenten in de dag inplannen om honger te voorkomen en mijn verbranding in werking te laten houden. Mijn trainingen zijn toegenomen…..minimaal 5 keer in de week en ben vorige week begonnen om daarnaast nog 2x hard te lopen buiten

  · Een routine hebben

  · Veel compound trainingen

  · Zo zwaar mogelijk proberen te trainen

  · Veel eigen lichaamsgewicht oefeningen doen (dit heeft erg geholpen om de conditie te bevorderen, moeilijke oefeningen te doen en qua lichaamsbouw er beter uit te komen)

  · Zoveel mogelijk met iemand samen te trainen om jezelf te kunnen pushen

  · Af en toe ook cheatmomenten inlassen, want anders ga je het niet redden

  · Fatburner supplementen hebben heel erg geholpen. Om mijn lichaam een zet te geven en toch net dat beetje extra te verbranden

  · Flink sterker geworden…..in staat om nu 40x achter elkaar op te drukken, chin ups te doen, te dippen, met 20 kiloschijf op mijn rug opdrukken noem het maar op J

  Doordat ik veel vet ben kwijtgeraakt, komt langzaam die V vorm te voorschijn. Ondanks mijn focus niet spiergroei is, is het toch gelukt om qua massa nog aan te komen. Schouders, bovenarmen en bovenrug zijn een stukje gegroeid.

  Groeten,

  Lesley

 3. joey 16 juli 2015 at 14:23 - Reply

  hallo ik ben 1.93 m en 98 kg ik wil graag mijn buik en love handles weg werken wat is dat een goed schema die echt help

  • admin 18 juli 2015 at 12:28 - Reply

   Hoi Joey,

   In jouw geval zou ik het schema afvallen/ vetverbranding kiezen. Afhankelijk van je fitnesservaring en hoevaak je wilt trainen moet je kiezen voor een specifieke variant. Als je dit schema goed opvolgt werkt het echt super en mocht je er vragen over hebben, laat het dan gerust weten!

   Sportieve groet,
   Patrick

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com