Laatste Update: door

Hoevaak u per week aan traint is een belangrijke graadmeter voor uw energie en eiwitbehoefte. Hoe vaker en intensiever u traint des te hoger deze worden. Daarnaast wordt het naarmate u vaker traint steeds belangrijker welk soort eiwit u op welk moment neemt voor optimale spieropbouw en -herstel. Het ideale eiwit supplementenadvies hangt dus mede hiervan af. Klik hieronder wat op u van toepassing is.

Naast hoevaak u traint is het overigens ook belangrijk hoe intensief u traint en wat voor soort trainingen u doet. Wat dat betreft zijn wetenschap en praktijk het met elkaar eens wat het meest effectief is voor afvallen en vetverbranding, samenvattend:

De meest effectieve trainingsmethode om consistent en continue vet te verbranden is een combinatie tussen krachttraining en HIIT training. Eventueel op rustdagen wat lichte cardio.

Wat ik tevens niet onvermeldt wil laten is zwemmen (of koud douchen). Dit is een zeer effectieve vetverbrander omdat je in water ligt met een temperatuur lager dan je eigen lichaamstemperatuur. Hierdoor koelt je lichaam snel af wat heel veel energie kost en vooral je bruine vetweefsel (het goede vet) stimuleert. Als je daarnaast een beetje doorzwemt verbruik je nog eens extra kcal.

Hoevaak per week traint u?gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)