Laatste Update: door

Krachttraining.net wil mensen die wat extra sportieve begeleiding wensen makkelijker in contact brengen met Personal trainers en hun activiteiten. Hiertoe is een nieuwe categorie geopend (zie hoofdmenu bovenin ‘Personal trainers’) waarop Personal trainers zich kunnen presenteren per regio. Geïnteresseerden kunnen dan kijken of in hun regio interessante activiteiten plaatsvinden of kunnen direct met de desbetreffende Personal trainer in contact komen.

De aftrap wordt gedaan door Alex, Personal trainer uit Amsterdam die o.a. Bootcamps organiseert.

Over mij

Mijn naam is Alex Smile. Ik woon in Amsterdam. Ik ben een creatieve, ervaren en gemotiveerde trainer. Sporten is een passie en lifestyle voor mij en dat wil ik graag overdragen aan andere mensen. Ik sport zelf 6 keer per week. Onder andere doe ik kickboxen, krachttraining en veel meer. Om mijn lichaam sterker en fitter te maken moet ik voortdurend nieuwe uitdagingen verzinnen. Kortom: voor mij is trainen geen doel op zich maar een lifestyle om mijn lichaam sterk en gezond te houden. Hiernaast geef ik ook groepslessen bij verschillende sport scholen in Amsterdam zoals bij Calandfit en  Palestra. Ook geef ik bedrijfsfitness en bedrijfsbootcamp. Momenteel ben ik ook bezig met de studie fysiotherapie. Voor en tijdens de trainingen geef ik graag specifiek aandacht aan alle deelnemers en zo krijgt iedereen een goede workout op zijn of haar eigen niveau.

Bootcamp Training

Elke zondag van 14.00 tot 15.00 bootcamp training in het sloterpark in Amsterdam onder leiding van een ervaren trainer. Deze full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met deze training bouw je je conditie, kracht, souplesse, explosiviteit en coördinatie op, en het is ook nog eens een geweldige manier om overtollig lichaamsvet te verbranden. Naast lichamelijke kracht werk je met bootcamp ook aan mentale kracht: door allerlei uitdagingen te overwinnen vergroot je je zelfvertrouwen. Een training bestaat uit meerdere delen zoals hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en zo voort. En dat allemaal in de natuur!
Verzamelen aan de noordzijde bij de rotonde, bij het terras van het café Oostoever. Kosten: 8 euro. De goedkoopste bootcamptraining in Amsterdam!

Naast reguliere Bootcamp training is er ook (één op één)personal training mogelijk.

Meer informatie is te vinden op mijn facebook pagina.

 

Bent u (ook) Personal trainer?

Als u zich (kosteloos) wilt presenteren aan het grote publiek, ga dan naar het aanmeldformulier.

(618x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)