Zoals je misschien al weet maakt Krachttraining.net professionele training- en voedingsschema’s voor allerlei beoogde fitness doelen en specifieke sporten. De meeste mensen willen snel meer spieren opbouwen, verantwoord afvallen of sportspecifieke krachttraining. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je weet wat je doet op het gebied van training, voeding en rust. Begin je zomaar zonder schema of plan, dan vallen resultaten meestal erg tegen of blijven ze zelfs uit. De schema’s van Krachttraining.net zijn dan een uitkomst.

Wat kan je verwachten van deze schema’s?

In elk schema is veel tijd en moeite gaan zitten om goede informatie neer te zetten in heldere taal. Hierbij kan je de volgende zaken per schema verwachten:

  • Heldere informatie en adviezen over fitness, trainingstechnieken, trainingsrichtlijnen, voeding en supplementen
  • Duidelijke trainingsschema’s met oefeningen, aantal sets, reps en intensiteit
  • Uitleg en uitvoering van de gebruikte oefeningen
  • Bijbehorend voedingsschema met voorbeeldmenu’s
  • Supplementen advies

In het hoofdmenu ‘Trainingsschema’s’ bovenaan deze site zie je het aanbod op overzichtelijke wijze. Overigens zullen t.z.t. meer trainingsschema’s volgen.

Fit & Gezond nieuwsbrief? Wat heb ik daaraan?

Fit & Gezond nieuwsbriefAh nee hé, weer zo’n nieuwsbrief…Ja, deze reactie snap ik. Iedereen wil tegenwoordig je e-mailadres en vervolgens wordt je daarna doodgespamd met aanbiedingen en producten die je niet wilt. Niet bij Fit & Gezond! Ik heb er zelf ook een hekel aan, dus dit gaat niet gebeuren! Ik ben ervan overtuigd dat je deze nieuwsbrief echt gaat waarderen. Dus geen spam, maar wat krijg je dan wel?  Iedere week a 2 weken maak ik een selectie van waardevolle artikelen op het gebied van Fitness, Krachttraining en Gezondheid. Hierbij let ik er goed op dat je ook echt wat hebt aan deze informatie!

Gebruik alsjeblieft je echte emailadres!

Wat ik tegenwoordig ook vaak hoor en zie is dat steeds meer mensen fake e-mailadressen gebruiken om maar even het gratis goodie binnen te harken en vervolgens nooit meer iets van zich laten horen. Dat zijn niet de mensen die ik in mijn maillijst wil. Ik wil met de Fit & Gezond nieuwsbrief mensen inspireren en uitdagen na te denken, noem het maar good karma. Dus alsjeblieft, gebruik je eigen e-mailadres als je je aanmeldt! Weer uitschrijven kan om elke reden en is heel simpel.

Meer voordelen als je besluit Fit & Gezond te ontvangen

Los van het feit dat je elke week echt zinvolle Fitness & Gezondheid informatie en adviezen in je inbox krijgt zijn er meer voordelen als je je nu aanmeldt.

5% (blijvende) korting bij Krachtshop.nl

Supplementen KrachtshopOm het je nog aantrekkelijker te maken Fit & Gezond gewoon eens vrijblijvend te proberen krijg je ook nog 5% korting op je volgende bestelling bij Krachtshop.nl. Krachtshop is een supplementen webshop met de best mogelijke prijs/ kwaliteit verhouding op het gebied voedingssupplementen zoals wei eiwitten, weight gainers, creatine en gezondheidsproducten. Vergelijk de prijzen maar eens en zie zelf hoe voordeliger het is. Ook hanteert Krachtshop een Vaste Klantenkorting van 5%, dus ook na je eerste bestelling krijg je altijd 5% korting, blijvend dus!

Aanmelden Fit & Gezond nieuwsbrief!

Ik hoop je geïnspireerd te hebben dat de Fit & Gezond nieuwsbrief ook voor jou heel waardevol is! Al meer dan 30.000 mensen gingen je voor! Aanmelden kan hieronder.

Na aanmelding krijg je direct een mailtje met vouchercode voor 5% korting om te besteden bij Krachtshop.nl.

 

Mocht je verder vragen hebben, mail me dan gerust op info@krachttraining.net

Sportieve en Gezonde groet,

Patrick van der Velde