Laatste Update: door

Ongeacht je leeftijd, een gezond en getraind lichaam willen we allemaal. Om dit te bereiken, is het noodzakelijk om met regelmaat te fitnessen. Vanuit de gedachte dat kwalitatieve fitnessapparatuur voor iedereen bereikbaar moet zijn, is Gorilla Sports ontstaan. Gorilla Sports importeert zelf alle fitnessartikelen onder eigen merknaam. Er zijn dus geen importeurs in het spel, waardoor de prijzen messcherp zijn.

Uitgebreid Assortiment Fitnessapparatuur

Tot het uitgebreide assortiment van Gorilla Sports behoren onder meer halters, gewichten, haltersets, halterstangen, halterschijven, dumbells en kettlebells. Maar je kunt op Gorilla Sports ook terecht voor allerlei fitnessapparaten, zoals halterbanken en krachtstations. Daarnaast heeft Gorilla Sports ook een groot assortiment met “klein fitness”, zoals aerobics gewichten, fitnessballen, fitnessmatten en medicine ballen. Ben je op zoek naar sportvoeding? Op Gorilla Sports kun je ook terecht voor onder meer eiwitpoeder, weight gainers en creatine.

Fitnessapparatuur van sportschool kwaliteit

Gorilla Sports staat voor de kwaliteit van haar fitnessapparatuur. De fitness artikelen in onze shop zijn dan ook zonder uitzondering van sportschool kwaliteit. Op alle artikelen geven we je dan ook 2 jaar garantie.

 gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben. Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)