Laatste Update: door

Fitnessshop.nl

fitnessshop logoFitnessshop is de webwinkel voor fitnessapparatuur in de sportschool of voor thuis. Fitnessshop biedt verschillende fitnessartikelen voor elke type fitness: halters en gewichten voor krachttraining, fiets- en roeiapparaten voor de snelste cardiotraining, maar ook voor yoga en pilates hebben wij een uitgebreid assortiment fitnessartikelen op voorraad. Naast apparatuur biedt Fitnessshop ook fitnesskleding en fitnessschoenen. De ambitie is ook om, zo snel als mogelijk, het sportieve assortiment uit te breiden met fitnessvoeding en supplementen.

Fitnessshop is onderdeel van Total Sports Trading B.V. Total Sports is in mei 2002 opgericht. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt en bestaat ons team inmiddels uit 30 personen. Total Sports gelooft in specialisme, jij bent actief met sporten en wij kunnen je voorzien in al de door jou gewenste artikelen om deze sport te beoefenen. We bedienen (nog niet) alle sporten, maar voor de sporten die we wel bedienen willen we de sporter ook alles kunnen bieden. Dit betekent dat we voor jouw sport uit geheel Europa producten inkopen en je altijd het allernieuwste- en beste aanbieden.

Inmiddels leveren we, via ruim 20 webshops, sportproducten door geheel Europa. Onze focus ligt op dit moment op Nederland, Duitsland, Zweden en Engeland maar zoals een echte topsporter kijken we altijd vooruit en zitten we vol ambitie!

Fitnessshop.nl

Veilig en achteraf betalen
GRATIS verzending vanaf €75
GRATIS retourneren
14 dagen bedenktijd