Laatste Update: door

Beste bezoekers van Krachttraining.net. De afgelopen jaren is deze site qua bezoekersaantallen flink gegroeid, van de 3.000 bezoekers in de allereerste online maand, tot de 24.000 van afgelopen maand (juli 2014). Een fantastisch resultaat dus, waar we vooral jullie als bezoekers voor moeten bedanken! 

Krachttraining forum

Vanwege het hoge aantal bezoekers hebben we recent een forum gelanceerd. Hierbij beseffen we ons wel degelijk dat het forum uniek moet zijn, en af moet wijken van bijvoorbeeld Fitnessforum, Bodynet en andere grote Nederlandse fora. Daarom hebben we het krachttraining forum verdeeld per sport. Denk hierbij aan Krachttraining voor voetballers, voor volleyballers, voor wielrenners en ga zo maar door. Daarnaast vind je er de standaard onderwerpen zoals Voedingssupplementen en Trainingsschema’s. Mocht je zelf een suggestie hebben van onderwerpen die er ook thuis moeten horen, laat het dan graag weten.

Post je vraag en krijg gegarandeerd antwoord

Heb jij een vraag over krachttraining, spieropbouw, afvallen, voedingssupplementen en dat soort zaken? Post dan je vraag op ons forum, je krijgt gegarandeerd antwoord van een expert op deze gebieden. Patrick is niet alleen de forum moderator en eigenaar van Krachttraining.net, maar tevens medisch bioloog, sportvoedingsdeskundige en voormalig personal trainer.

Alvast bedankt voor de reacties!

forum iconDirect naar het forum 

Namens team Krachttraining.net,
Patrick van der Velde

 gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)