Laatste Update: door


FunFit is extra sporten met een glimlach!
FunFit biedt iedereen, zowel kinderen als volwassenen, de mogelijk om fit te worden en zich goed te voelen op een leuke en uitdagende manier.

Kinderen en overgewicht

Het aantal kinderen met overgewicht neemt toe, hier moet wat aan gedaan worden. Daarom biedt FunFit voor kinderen uit de leeftijdsgroep van 5 t/m 12 jaar extra sportlessen aansluitend aan schooltijd. Tijdens deze lessen kunnen de kinderen kennismaken met veel verschillende sporten. Ideaal als ze nog niet weten welke sport ze precies leuk vinden, of graag extra willen sporten.

Ook als kinderen extra willen/moeten sporten om de strijd aan te gaan met overgewicht zijn ze aan het goede adres bij FunFit. Tijdens de lessen worden ze door middel van leuke en intensieve spellen begeleid in het fitter worden, afvallen en vooral weer plezier (terug) krijgen in sporten.

Funfit ook voor volwassenen!

Voor volwassenen is FunFit ook een prachtige uitkomst. Personal training in de vorm van 1 op 1 begeleiding, kleine groepslessen om fit te worden of meedoen aan de Bootcamp, alles kan! Samen gaan wij de uitdaging aan om uw doelen te verwezenlijken!
Neem is contact op met ons voor een vrijblijvend en gratis advies gesprek. FunFit is gevestigd in Lisse.

Kijk op de website voor meer informatie over FunFit www.funfit.nu of stuur een email naar info@funfit.nu