Ben jij enthousiast over fitness, krachttraining, gezondheid en de onderwerpen die ermee te maken hebben en heb je verstand van zaken? Dan is het mogelijk om op krachttraining.net een gastblog te schrijven. Uiteraard mag je link(s) opnemen naar je eigen site, zodat je hierdoor beter wordt gevonden.

Ben je een particulier die graag zijn kennis wilt delen? Neem dan gerust contact op (zie onderaan), in principe kan dit kosteloos. Ben je een commerciele partij? Lees dan hieronder waarom Krachttraining.net ideaal is voor gastblogs.

Waarom gastblog op krachttraining.net?

Veel bezoekers per dag

Krachttraining.net behoort tot de top sites in de Benelux op gebied van krachttraining, fitness, gezondheid en verwante onderwerpen. Krachttraining.net heeft gemiddeld 600 bezoekers/ dag waarmee je jezelf verzekerd van voldoende niche exposure. Ideaal om jezelf, of je website snel in de picture te zetten.

Hoge Page en Domain authority

Daarnaast heeft Krachttraining een voor deze niche vrij hoge Page en Domain Autority. Hoe hoger deze is, des te waardevoller voor jouw geplaatste links.

Page authority = 46

Domain autohority = 43

(Check dit zelf)

Gastblog aanleveren

Omdat we de kwaliteit van de artikelen op krachttraining.net hoog willen houden moeten gastblogs aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals:

  • Relevant onderwerp op gebied van fitness, krachttraining, gezondheid of aanverwante onderwerpen
  • Toegevoegde waarde voor de bezoeker
  • Duidelijk en met heldere structuur geschreven met goede subkopjes
  • Bronvermelding bij beweringen en resultaten
  • Minimaal 800 woorden, of zoveel als nodig is
  • SEO geoptimaliseerd

Vanwege bovenstaande eisen blijkt in de praktijk dat onze redactie vrijwel altijd minimaal een uur kwijt is aan het herschrijven, SEO optimaliseren en/of aanvullen van het aangeleverde artikel. Daarom vragen we voor het indienen van artikel(en) meestal een vergoeding. Je bent dan wel verzekerd van een volledig SEO geoptimaliseerd artikel, social exposure, verkeer naar jouw (doel)site en blijvende linkwaarde.

Marketingbureau’s die meerdere gastblogs per jaar willen aanleveren kunnen een korting krijgen.

Blog door ons laten schrijven

Het is ook mogelijk een of meerdere gastblogs te laten schrijven door de redactie van Krachttraining.net. Jij geeft het onderwerp en links aan, wij schrijven het artikel gebaseerd op eerdergenoemde kwaliteitseisen. Hiermee ben je verzekerd van een goed SEO geoptimaliseerd blog met waardevolle content.

Wil je een gastblog door ons laten schrijven (zeer hoge kwaliteit), neem dan contact op. Wil je periodiek blogs door ons laten schrijven, dan is staffelkorting mogelijk.

Neem contact op!

Interesse in het schrijven van een gastblog of laten schrijven van een gastblog? Neem contact op via:

Ons contactformulier

of direct via: info@krachttraining.net

Gastblogs aanleveren of laten schrijven is ook mogelijk voor onze partnersite gezondbezig.nl.