Gratis training en voedingsschema en 5% korting bij Krachtshop

/Gratis training en voedingsschema en 5% korting bij Krachtshop
Gratis training en voedingsschema en 5% korting bij Krachtshop 2018-01-22T19:24:45+00:00

Zoals je misschien al weet maakt Krachttraining.net professionele training- en voedingsschema’s voor allerlei beoogde fitness doelen en specifieke sporten. De meeste mensen willen snel meer spieren opbouwen, verantwoord afvallen of sportspecifieke krachttraining. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je weet wat je doet op het gebied van training, voeding en rust. Begin je zomaar zonder schema of plan, dan vallen resultaten meestal erg tegen of blijven ze zelfs uit. De schema’s van Krachttraining.net zijn dan een uitkomst en nu geven we de mogelijkheid er eentje gratis te ontvangen!

Wat kan je verwachten van deze schema’s?

In elk schema is veel tijd en moeite gaan zitten om goede informatie neer te zetten in heldere taal. Hierbij kan je de volgende zaken per schema verwachten:

  • Heldere informatie en adviezen over fitness, trainingstechnieken, trainingsrichtlijnen, voeding en supplementen
  • Duidelijke trainingsschema’s met oefeningen, aantal sets, reps en intensiteit
  • Uitleg en uitvoering van de gebruikte oefeningen
  • Bijbehorend voedingsschema met voorbeeldmenu’s
  • Supplementen advies

In het hoofdmenu ‘Trainingsschema’s’ bovenaan deze site zie je het aanbod op overzichtelijke wijze. Overigens zullen t.z.t. meer trainingsschema’s volgen.

Waarom geven wij gratis schema’s weg?

De normale prijs voor een schema is 10 euro en je kan er altijd een of meer kopen, los van deze promotie. Wij willen jou echter ook de mogelijkheid geven een gratis schema te ontvangen op een laagdrempelige manier. Het enige wat we hiervoor terugvragen is dat je je aanmeldt voor de Fit & Gezond nieuwsbrief, graag leg ik je eerst uit wat deze nieuwsbrief inhoudt en wat je kunt verwachten.

Fit & Gezond nieuwsbrief? Wat heb ik daaraan?

Fit & Gezond nieuwsbriefAh nee hé, weer zo’n nieuwsbrief…Ja, deze reactie snap ik. Iedereen wil tegenwoordig je e-mailadres en vervolgens wordt je daarna doodgespamd met aanbiedingen en producten die je niet wilt. Niet bij Fit & Gezond! Ik heb er zelf ook een hekel aan, dus dit gaat niet gebeuren! Ik ben ervan overtuigd dat je deze nieuwsbrief echt gaat waarderen. Dus geen spam, maar wat krijg je dan wel?  Iedere week a 2 weken maak ik een selectie van waardevolle artikelen op het gebied van Fitness, Krachttraining en Gezondheid. Hierbij let ik er goed op dat je ook echt wat hebt aan deze informatie!

Gebruik alsjeblieft je echte emailadres!

Wat ik tegenwoordig ook vaak hoor en zie is dat steeds meer mensen fake e-mailadressen gebruiken om maar even het gratis goodie binnen te harken en vervolgens nooit meer iets van zich laten horen. Dat zijn niet de mensen die ik in mijn maillijst wil. Ik wil met de Fit & Gezond nieuwsbrief mensen inspireren en uitdagen na te denken, noem het maar good karma. Dus alsjeblieft, gebruik je eigen e-mailadres als je je aanmeldt! Weer uitschrijven kan om elke reden en is heel simpel.

Meer voordelen als je besluit Fit & Gezond te ontvangen

Los van het feit dat je elke week echt zinvolle Fitness & Gezondheid informatie en adviezen in je inbox krijgt zijn er meer voordelen als je je nu aanmeldt.

5% (blijvende) korting bij Krachtshop.nl

Supplementen KrachtshopOm het je nog aantrekkelijker te maken Fit & Gezond gewoon eens vrijblijvend te proberen krijg je ook nog 5% korting op je volgende bestelling bij Krachtshop.nl. Krachtshop is een supplementen webshop met de best mogelijke prijs/ kwaliteit verhouding op het gebied van wei eiwitten, weight gainers, creatine en gezondheidsproducten. Vergelijk de prijzen maar eens en zie zelf hoeveel voordeliger het is (ik maak geen grap!). Ook hanteert Krachtshop een Vaste Klantenkorting van 5%, dus ook na je eerste bestelling krijg je altijd 5% korting, blijvend dus!

Aanmelden Fit & Gezond nieuwsbrief!

Ik hoop je geïnspireerd te hebben dat de Fit & Gezond nieuwsbrief ook voor jou heel waardevol is! Al meer dan 30.000 mensen gingen je voor! Aanmelden kan hieronder.

 

Na aanmelding krijg je direct een mailtje waarin je twee vouchercodes krijgt om te besteden bij Krachtshop.nl. Eentje voor een gratis schema en eentje voor de 5% korting!

 

Mocht je verder vragen hebben, mail me dan gerust op info@krachttraining.net

Sportieve en Gezonde groet,

Patrick van der Velde

(5.702x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com