Gustav gym kan je scharen onder de high-end gym’s. Ze hebben 2 vestigingen in Amsterdam en een gevarieerd aanbod in trainingszones en hoogkwalitatieve apparatuur. Het zijn gyms waar je terecht kan als je gewoon gebruik wilt maken van de faciliteiten zonder begeleiding, maar ze bieden veel meer dan dit.

Eindresultaat staat voorop

logo gustav gymGustav gym is een gym die het einddoel en -resultaat van iedere klant voorop stelt. Dit doen ze door persoonlijke begeleiding te geven in de gym en/of kleinschalige groepslessen te bieden waardoor optimale begeleiding mogelijk is. Op het moment dat de klant voor het eerst binnenkomt worden de doelen besproken en geadviseerd hoe deze binnen de wensen van de klant en mogelijkheden van Gustav gym bereikt kunnen worden.

Dit is een groot verschil met de grote reguliere sportscholen zoals basic fit, fit for free en (in mindere mate) sportcity, waarbij de mogelijkheden voor echt persoonlijke begeleiding minimaal of zelfs afwezig zijn. Ook is het aanbod aan apparatuur en extra faciliteiten vaak van mindere kwaliteit. Het blijft natuurlijk uiteindelijk een persoonlijke afweging en wat je er financieel voor over hebt.

Groepslessen

Er worden tal van groepslessen georganiseerd zoals Barre, Boxing, Yoga, H.I.I.T. en Rowing. Ook hier zijn alle groepslessen kleinschalig opgezet, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Zo is het aanbod van Barre vrij uniek te noemen, slechts weinig gyms kunnen dit aanbieden.

Tevens worden van iedere groepsles meerdere varianten aangeboden. Zo heb je bij Boxing keuze uit het volgen van allerlei (kick)boxing skills, bootcamp en conditietrainingen. Betreft Yoga kan je de Ashtanga of Vinyasa Flow volgen.

H.I.I.T. Training

We lichten de High Intensity Interval Training (H.I.I.T.) er even uit. Gustav Gym heeft hier namelijk een speciale studio voor ingericht zodat jij in slechts 30 minuten een volledige en high-quality workout kan afronden. H.I.I.T. staat bekend om zijn grote effectiviteit in beperkte tijd. Ideaal dus als jij een drukke baan en/of thuissituatie hebt en toch superfit en sterk wilt zijn. Uiteraard zit er een logische opbouw in deze trainingen, zodat je niet meteen met een hartaanval neervalt na je eerste sessie.

Rowing

Ook rowing willen we even apart benoemen. Op veel sportscholen staan namelijk vaak wel roeiapparaten, maar vaak worden hier geen speciale workouts voor georganiseerd. Wel bij Gustav gym en dit maakt ze uniek in Nederland. Op hun high-tech roeiapparaten kan je werken aan je conditie, techniek of vetverbranding. Wat deze lessen ook uniek maakt is dat je begeleidt wordt door 2 voormalig Olympisch roeiers, Tycho en Vincent Muda.

Personal training

Op zoek naar Personal trainer Amsterdam? Als je kwalitatieve personal training wilt zit je bij Gustav gym zeker goed. Zoals eerder genoemd is het eindresultaat wat geldt. De personal trainers proberen de roadmap hiernaartoe zo efficient mogelijk met je te plannen, binnen de grenzen van het haalbare natuurlijk. De begeleiding omhelst niet alleen de persoonlijke trainingen, maar gaan ook over voeding en leefstijl. Ook daarin wordt je begeleidt en zolang je bij Gustav gym klant bent zullen ze hier scherp op blijven. Het draait uiteindelijk erom dat je een fit en gezond lichaam krijgt én houdt.

Ook hebben ze een eigen app waarmee jij makkelijk je plan kunt raadplegen en contact kunt onderhouden met je coach.

Tarieven

Gustav gym behoort tot de high-end gyms en is daarom in prijs niet te vergelijken met de grote fitnessketens. Voor persoonlijke aandacht betaal je gewoon wat meer, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Overigens zit je niet perse vast aan een jaarabonnement, je kan ook kiezen voor rittenkaarten.

Locatie en contact

Gustav gym heeft 2 vestigingen in Amsterdam:

Locatie op de Zuidas

George Gershwinlaan 520
1082 MT, Amsterdam
The Netherlands
020 – 22 37 449
zuidas@gustavgym.com

Locatie in City Center

Weteringschans 134,
1017 XV Amsterdam
The Netherlands
020 – 210 3703
centrum@gustavgym.com