Laatste Update: door

Bij een goed figuur horen natuurlijk ook goede benen. Dan mogen de kuiten natuurlijk niet ontbreken. Hoe je dit lichaamsdeel het beste traint, lees je in het onderstaande artikel.

Het trainen van de kuit wordt misschien wel het meest onderschat door de gemiddelde sportschoolbezoeker. Sterke schouders en gespierde armen krijgen vaak de voorkeur boven het trainen van de benen. Maar dit is niet terecht. Goede kuiten zorgen voor een goede ondersteuning die je ook kunt gebruiken bij het trainen van de rest van je lichaam. Onderhoud ze daarom goed.

Wandelen
Wat kun je doen om gespierde kuiten te kweken? Door elke dag een half uur te wandelen zet je al een stap in de goede richting. Na verloop van tijd zul je goed resultaat zien. Wat nog beter is, is om tegen een heuvel op te lopen of, als je die thuis bezit, gebruik te maken van de loopband. Deze kun je op een hellingstand zetten. Na twee weken zul je het eerste resultaat zien als je deze oefening dagelijks doet. Hierbij moet de kanttekening dat het noodzakelijk is om het vet dat je om je kuiten hangt weg te trainen wil je enig resultaat zien. Zolang er vet om je kuiten hangt, zie je niet de opkomende spieren.

Cardio
Vraag is natuurlijk hoe krijg je dit vet weg? Door veel cardio trainingen te doen. Fietsen, zwemmen, hardlopen, roeien, fitnessen: noem maar op. Als je dit met enige regelmaat doet, zul je vanzelf de spieren in je kuiten zien opkomen. Het vet rondom je kuiten wordt namelijk verbrand door regelmatig cardio-oefeningen te doen. Wil je resultaat zien, zul je goed moeten zweten.

Hardlopen en fietsen
Wil je twee vliegen in één klap slaan, dan moet je de hardloopschoenen aantrekken. Hardlopen is namelijk goed voor het verbranden van vet én het kweken van kuitspieren. Van hardlopen krijg je in eerste instantie dunnere kuiten, maar na verloop van tijd zullen ze sterker en groter worden. Maar ook fietsen op een zware stand is goed voor de kuitspieren. De kuitspieren is één van de lastigste spiergroepen om te trainen. Zorg daarom altijd dat je je work-out zo zwaar mogelijk maakt. Daag jezelf tot het uiterste uit. Dan loop je wellicht na een paar weken of maanden al met strakke en gespierde kuiten rond.

(11.448x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)