Online Personal Training | Krachttraining.net
Op zoek naar persoonlijke begeleiding?|info@krachttraining.net

Online Personal Training

/Online Personal Training
Online Personal Training 2017-12-04T15:33:21+00:00

Bent u op zoek naar online begeleiding op het gebied van training en voeding? Lees dan verder!

Allereerst, iedereen is uniek van top tot teen en hier dient een training- & voeding schema op aangepast te worden voor het behalen van optimaal resultaat. Het idee van trainen begint vaak met een doel of een droom, dit kan bijvoorbeeld het simpelweg zijn van (enkele) kilo’s afvallen tot een complete beach body met sixpack, of bijvoorbeeld het carrière gericht trainen voor het behalen van een (toelating)test zoals bij het leger of de marine.

Elk doel of droom heeft hiervoor een unieke aanpak nodig. Voor het bereiken van optimaal resultaat is een aanpak nodig welke rekening houd met onder meer jouw levens stijl, lichaamseigenschappen, frequentie van trainen en huidige ervaring als mede de tijd waarin je jouw doel(en) wilt behalen.

Als je niet de ervaring of kennis hebt omtrent het opstellen van een effectief training- en voedingsschema, dan is begeleiding een absolute must.

Persoonlijke begeleiding vs online begeleiding

Iedereen weet dat er personal trainers zijn die je kunt inschakelen. U krijgt hierbij 1-op-1 begeleiding en hoewel dit vaak goede resultaten geeft, moet u wel de juiste trainer kiezen. Onze handleiding voor het kiezen van personal trainers helpt u hierbij. Echter, personal trainers zijn ook duur en tijdsintensief. Een beetje personal trainer kost al snel 80 euro per uur, daarnaast moet er fysiek afgesproken worden, wat ook niet voor iedereen altijd even makkelijk kan. Wilt u wel goede begeleiding, maar geen fysieke personal trainer? Kies dan voor Online Personal Training bij Krachttrainingen.com.

Bij Online Personal Training krijgt u:

  1. Een persoonlijk trainingsschema
  2. Een persoonlijk voedingsschema
  3. Wekelijkse check-in

Persoonlijk trainingsschema

Een persoonlijk trainingsschema afgesteld op jouw persoonlijke doelen, lichaamsspecificaties, trainingsniveau en doel. Dit persoonlijke trainingsschema wordt samengesteld door een specialist.

Persoonlijke voedingsschema

Resultaat gericht trainen gaat hand in hand met een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Een van onze specialisten stelt een persoonlijk voedingsschema op, geheel afgesteld op uw lichaamstype, streefgewicht en doel.

Wekelijkse check-in

In een wekelijkse check-in controleert de persoonlijke online trainer jouw vooruitgang. Vervolgens passen we gebaseerd op de statistieken jouw trainings- en voedingsschema aan zodat je voldoende vooruitgang kan blijven boeken. De online personal training programma’s zijn sinds mei 2016 beschikbaar voor iedereen vanaf 18 jaar tot en met 70 jaar oud in de vorm van drie programma’s: persoonlijk trainingsschema, persoonlijk voedingsschema en een combinatiepakket (twee in één).

Wie verzorgt de Online Personal Training?

De Online Personal Training is opgezet en wordt uitgevoerd door Krachttrainingen.com. Op krachttrainingen.com kan je jezelf niet alleen registreren voor Online Personal Training, maar vindt je ook nuttige informatie over training, voeding en supplementen.

(200x gelezen)
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com