Over ons | Krachttraining.net
Op zoek naar persoonlijke begeleiding?|info@krachttraining.net

Over ons

/Over ons
Over ons 2017-12-04T15:40:47+00:00

Over Krachttraining.net

Krachttraining.net is een populair blog met momenteel zo’n 50.000 bezoekers per maand. We publiceren regelmatig kwalitatieve blogs omtrent Krachttraining, fitness, sport, (sport)voeding en gezondheid. Ons doel is jou van de meest nuttige informatie te voorzien en up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen in deze vakgebieden.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze site? Stuurt u dan een mail naar info@krachttraining.net.

 

Sportieve groet,

Patrick van der Velde

Team Krachttraining

 

Hoofd redacteur

Drs.Ing. Patrick van der VeldePatrick van der Velde

Patrick is medisch bioloog, (sport)voedingsdeskundige, personal trainer en eigenaar van Krachttraining.net, Krachtshop.nl en Gezondbezig.nl. Hoewel in het runnen van deze sites veel tijd gaat zitten maakt hij altijd genoeg tijd vrij voor gezondheid en sport. Patrick is van mening dat je boven alles moet zorgen voor een zo optimaal mogelijke gezondheid, want wat zijn we zonder? Ook al heb je alle geld van de wereld, gezondheid in lichaam en geest is en blijft wat je geluk uiteindelijk grotendeels bepaald. Dus vanuit eigen interesse en de drive om anderen te helpen zijn deze blogs ontstaan.

Patrick is zijn leven lang al een echte allround sporter, met ondertussen een hele waslijst aan sporten zoals voetbal, tafeltennis, tennis, snowboard(instructeur), fitness, boksen, dansen, hardlopen, basketbal, volleybal, windsurfen, kitesurfen, golfsurfen en zwemmen.

 

Auteurs

Benno LokhorstBenno Lokhorst – Sportfanaat met kennis

Benno is een echte die-hard allround sportman waar velen “u” tegen zouden zeggen. Regelmatig te vinden in het krachthonk waar hij laatst zijn nieuwe Deadlift P.R. heeft neergezet van 150kg. Ook meermaals deelnemer aan o.a. de beruchte Junkfrau marathon in Oostenrijk, meerdere strongmen en mud masters challenges. Crossfit wedstrijden, marathons en noem maar op. Benno verlegt niet alleen zijn fysieke grenzen, maar ook zijn mentale. Getuige zijn cursus bij ‘The Iceman’ Wim Hof. Benno blijft zijn grenzen verleggen en houdt u daar graag van op de hoogte. Zo is Benno o.a. auteur van de populaire sectie Grenzen verleggen met Benno.

 

Ron Vos – Personal Trainer

Ron Vos profielfoto zw2Ron heeft het hele personal training boekje van A tot Z doorlopen. Een echte denker en doener op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Hij kijkt altijd naar het totaalplaatje waarin iemand zit, alleen dan kan je tot het beste training- en voedingprogramma komen. Hierbij benadrukt hij bijvoorbeeld het belang van een goede houding, niet alleen tijdens het trainen, maar juist ook daarbuiten. Ron heeft zijn eigen rubriek waarin hij je alles vertelt over zijn inzichten en ervaringen als Personal trainer, zie Rons’s Personal Trainer sectie.

Bedrijfsgegevens

Krachttraining.net is onderdeel van Veldschen

KvK: 27332863

 

Adres

Damlaan 28

2332XH

Leiden

 

Contact

info@krachttraining.net

06-17486916

 
gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


(452x gelezen)
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com