Thuisfitness afvallen vetverbranding fitness ervaring? | Krachttraining.net

Thuisfitness afvallen vetverbranding fitness ervaring?

////Thuisfitness afvallen vetverbranding fitness ervaring?

Uw fitness doel is afvallen/ vetverbranding. U wilt een strakker lichaam.

Krachttraining.net heeft voor dit doel een uitgebreid trainingschema opgesteld met oefeningen die de vetverbranding stimuleren. Niet alleen tijdens de workout, maar juist ook in de uren daarna. Het concept is gebaseerd op circuittraining. Hiermee kan je in relatief weinig tijd veel bereiken. Een goede circuittraining hoeft maar een half uur te duren. Overigens geven deze schema’s u de flexibiliteit om zelf te bepalen hoelang een training duurt.

Bij het trainingschema zit een zeer uitgebreid voedingschema. In dit voedingschema staat precies wat u wel en niet mag eten en welke voedingstrategie u moet volgen om die vetverbranding in overdrive te zetten. Wees niet bang, het is zeer veilig en natuurlijk en u zult geen honger lijden!

Wat is uw fitness ervaring?

Weinig tot geen fitness ervaring

Gevorderde fitness ervaring

(5.218x gelezen)
Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By | 2017-12-24T19:02:35+00:00 16 juli 2011|Thuisfitness|1 Comment

One Comment

  1. […] Koolhydraatarm en eiwitrijk dieet om af te vallen, met thuis trainen […]

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com