Thuisfitness spiermassa fitness ervaring? | Krachttraining.net

Thuisfitness spiermassa fitness ervaring?

////Thuisfitness spiermassa fitness ervaring?

Uw fitness doel is fitter worden en spiermassa opbouwen.

Krachttraining.net heeft voor dit doel een uitgebreid voeding- en trainingschema opgesteld met spieropbouwende oefeningen, in een voor thuisfitness ideale vorm; circuit training. Door het toepassen van circuit training kunt u veel ‘fitness’ bereiken in weinig tijd, mits goed voorbereid kunt u al binnen een half uur klaar zijn. Overigens geven deze schema’s u de flexibiliteit om zelf te bepalen hoelang een training duurt.

Wat is uw fitness ervaring?

Weinig tot geen fitness ervaring

Gevorderde fitness ervaring

(9.519x gelezen)
Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By | 2017-12-24T19:02:35+00:00 16 juli 2011|Thuisfitness|3 Comments

3 Comments

 1. Evert-jan 13 april 2017 at 21:29 - Reply

  ik wil ook een blokjes buik

 2. Evert-jan 13 april 2017 at 21:30 - Reply

  wat moet ik daar voor doven

 3. Over de auteur 13 april 2017 at 23:28 - Reply

  Beste Evert-Jan, als je thuis wilt trainen en een sixpack wilt krijgen, dan kan je het beste thuisfitness afvallen/ vetverbranding schema volgen. Hierin staan de oefeningen voor thuis, een voedingsschema en supplementenschema om je vet% naar beneden te krijgen. Als je hierbij krachttraining doet ga je zeker de blokjes zien na verloop van tijd!

  Sportieve groet,
  Patrick

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com