Training en voedingsschema Sixpack | Krachttraining.net

Training en voedingsschema Sixpack

////Training en voedingsschema Sixpack
  • sixpack

Een sixpack wordt gezien als dé manier om je fitheid te tonen. Niet zonder reden, want het krijgen van een sixpack is voor de meeste mensen niet makkelijk en er moeten flink wat offers gebracht worden. Dus àls je het hebt, dan associëren mensen dit met grote fitheid en doorzettingsvermogen.

Sommige mensen hebben van zichzelf al een sixpack, sommigen zelfs zonder er iets voor te doen. Vaak zijn dit jonge mannen zo tussen de 15 en 21 jaar. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze vaak ectomorf zijn en een (erg) laag vetpercentage hebben. Eigenlijk heeft iedereen een sixpack, maar bij de meeste van ons zit die verscholen onder een laagje vet. De sleutel tot het krijgen van een sixpack is dan ook dat laagje vet aanpakken! Dit kan door kracht-, interval-, gerichte buikspiertraining en een aansluitend voedingschema. En dat is precies wat we in dit gecombineerde training- en voedingschema doen!

Hoevaak wilt u gaan trainen per week?

(29.922x gelezen)
Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By | 2017-12-24T19:02:35+00:00 25 juni 2011|Sixpack|0 Comments

Leave A Comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com