Laatste Update: door

Vrouwen worden niet zomaar groot en breed van krachttraining. Als een vrouw dit zou willen dan moet ze onmenselijk veel en hard trainen en vaak lukt het dan nog niet eens zonder (illegale) supplementen. Zoals algemeen bekend hebben vrouwen veel oestrogenen en weinig testosteron. Juist testosteron zorgt voor makkelijke spieropbouw, oestrogenen hebben dit effect niet.

Dit wil niet zeggen dat vrouwen geen spierweefsel op kunnen bouwen. Alleen als het gebeurd, dan is het vaak alleen maar mooi. Spierweefsel is namelijk ‘slanker’ dan vetweefsel en zorgt voor een strakkere en meer gedefinieerde huid. Daarnaast is krachttraining gewoon erg gezond. Het zorgt voor iets meer spiermassa waardoor je makkelijker vet verbrandt. Ook in het kader van osteoporose is krachttraining aan te bevelen. Vrouwen krijgen hier vaker dan mannen op latere leeftijd mee te maken. Krachttraining (net als algemene weerstandtraining), zorgt voor meer en sterkere botopbouw.

Ik wil niet zeggen dat vrouwen die in de fitness alleen op cardiotoestellen zitten fout bezig zijn, maar als ze een slanker lichaam willen doen ze er verstandig aan ook krachttraining te doen.

Lees ook:

Krachttraining voor vrouwen

 

(599x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)