Laatste Update: door

Mount nutrition is een nieuwe speler in de supplementen branche. Ze zijn onderdeel van de Mokum Trade Group, die wereldwijd voedingsmiddelen en sportsupplementen produceert en distribueert.

Wat maakt Mount nutrition anders?

logo Mount nutritionIn tegenstelling tot veel andere sportsupplementen, worden die van Mount nutrition in Nederland geproduceerd onder de hoogste kwaliteitseisen (HACCP, GMP, IFS en ISO). Alle eiwitproducten zijn gemaakt van de melk van uitsluitend Nederlandse koeien. De Nederlandse zuivelindustrie staat wereldwijd hoog aangeschreven waardoor ook de eiwit producten van topkwaliteit zijn.

Mount nutrition heeft ook zijn eigen productie- en testfaciliteiten, waardoor de kwaliteitscontrole en ingredienten gewaarborgd zijn.

Assortiment

Mount nutrition heeft momenteel nog een zeer beperkt assortiment aan vooral basissupplementen. Mount nutrition zal dit gaandeweg uitbreiden.

Productbeschrijving en extra informatie

De productinformatie is to the point. Als je van te voren al weet welke producten je nodig hebt dan zal deze informatie voldoende zijn.

Reviews Mount nutrition

Op dit moment nog weinig reviews omdat ze vrij nieuw zijn. Nadeel is wel dat niet te achterhalen is of de reviews echt zijn. Er zit geen onafhankelijke partij tussen zoals een Kiyoh of Feedbackcompany.

Prijzen

De prijzen van Mount nutrition liggen over de hele breedte hoger dan van andere shops. Dit is logisch aangezien alles geproduceerd wordt in Nederland en het aan hoge kwaliteitseisen voldoet.

Verzending

Er is momenteel op hun site geen informatie te vinden over verzendkosten, verzend- en bezorgtijden.

Extra’s en cadeau’s?

Mount nutrition werkt (momenteel) niet met cadeau’s.

Klantenservice

De klantenservice van Mount nutrition is in orde. Ze zijn te bereiken via mail en telefonisch.

Veilig winkelen?

Mount nutrition voert het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Echter op de site van Thuiswinkel waarborg staat Mount nutrition niet in de ledenlijst.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar Mount nutrition

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel