Laatste Update: door

My Protein is wellicht geen ‘grote bekende’ onder veel sporters maar heeft wel een ruim assortiment. Zo verkopen ze veel sportsupplementen, sportkleren en accessoires. Het is zeker de moeite waard er eens een kijkje te nemen.

Assortiment

My Protein heeft een ruim assortiment. Veel keus dus, maar het nadeel is tegelijk keuzestress. Ben je hier allergisch voor en wil je gewoon goede producten zonder enige keuzestress, dan kan je beter een kijkje nemen bij Krachtshop.nl.

Wat ze handig hebben gedaan is de indeling per categorie. Dus voor ieder doel hebben zij de juiste supplementen en spullen geselecteerd. Dus stel dat je een voetballer bent, dan krijg je meteen een speciaal ‘voetbalpakket’, of voetbal accessoires etc.  Erg handig.

De meeste supplementen zijn van eigen huismerk, wat kwalitatief goed in elkaar steekt.

Productbeschrijving en extra informatie

Productbeschrijvingen zien er netjes en duidelijk uit. Ook duidelijke info over ingrediënten en voedingswaarde. De beschrijvingen zijn ook eerlijk van toon. Dus geen schreeuwerige teksten en overdreven aanprijzingen zoals sommige andere shops weleens hanteren.

 

Prijzen

De prijzen van My Protein kunnen gemiddeld genoemd worden voor de supplementenmarkt. Alleen Krachtshop en Body en Fitshop zijn over de gehele linie vaak iets goedkoper voor dezelfde producten.

Klantenservice

De klantenservice van My Protein is prima. Ze leveren vrijwel altijd op tijd en handelen bij fouten in het voordeel van de klant.

Verzending

My Protein hanteert gratis verzending vanaf 50 euro. Voor de meeste andere supplementenwebshops geldt gratis verzending boven de 20 euro.

Extra’s en cadeau’s?

Vanaf 75 euro ontvang je een ‘extraatje’ zoals een proteinereep of sample. Ook verdien je bonuspunten per bestelling, deze kan je later gebruiken voor wat extra korting.

Supplementen kopen?

Voor meer info en bestellen van supplementen, gaat u naar My Protein

Webshops vergelijken?

Alle webshops vergelijken in een overzichtelijke tabel