Voor het laatst geupdate op door

Trainingsschema’s zijn er in alle soorten en maten. Toch is het vaak lastig om een trainingsschema te vinden die rekening houdt met jouw persoonlijke wensen, doelen en situatie. Vaak moet je dan terecht bij een personal trainer en niet iedereen heeft daar budget voor.

Gratis trainingsschema’s

Gelukkig kan je ook terecht bij Krachttraining.net. Wij bieden namelijk gratis trainingsschema’s aan, voor zowel beginnende krachtsporters, gevorderde krachtsporters en pro krachtsporters.

Professionele trainingsschema’s

Naast de gratis trainingsschema’s bieden wij ook professionele schema’s aan. Wij hebben vele schema’s voor specifieke persoonlijke situaties. Deze houden rekening met je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie.

Deze schema’s bevatten een uitgekiende trainingsopbouw met gedetailleerde uitleg en altijd met een aansluitend voeding-  en supplementenschema. Voor optimale resultaten kan het een namelijk niet zonder het ander. Voeding (en eventueel supplementen) bepalen in grote mate hoe je training zich omzet naar daadwerkelijke resultaten.

Klik op de links voor meer info:

Sportspecifieke trainingsschema’s

Veel sporters doen een specifieke sport zoals voetbal, tennis, hockey, zwemmen of noem maar op. De professionals in deze sporten doen vrijwel allemaal sportspecifieke krachttraining om krachtiger, sneller en minder blessuregevoelig te worden in hun sport. Het positieve effect hiervan is onomstotelijk aangetoond in vrijwel iedere sport. Het is echter wel ontzettend belangrijk dat je goed weet wat je doet, want bij verkeerd trainen, met een verkeerd trainingsschema kan je jezelf juist tegenwerken.

Speciaal voor deze sporters heeft Krachttraining.net vele sportspecifieke krachttrainingsschema’s gemaakt. Deze bestaan altijd uit een uitgekiende opbouw van sportspecifieke training, gedetailleerde uitleg omtrent oefeningen en uitvoering en een aansluitend voeding- en supplementenschema. Vaak zijn deze schema’s gemaakt in overleg met toppers uit het veld. Je bent dus verzekerd van professionele schema’s.

Trainingsschema’s voor specifieke doelen

Krachttraining.net heeft ook professionele training-, voeding en supplementenschema’s gemaakt voor specifieke doelen.

100% Persoonlijke trainingsschema’s

Wil je echt een 100% persoonlijk training en voedingsschema, die rekening houdt met je mogelijkheden en wensen? Dan verwijzen we je graag door naar personal trainer Sem, een specialist op het gebied van (sport)voeding en (kracht)training.

5% Korting op supplementen

Wist je trouwens dat alle lezers van Krachttraining altijd 5% korting krijgen op alle supplementen van Krachtshop.nl? Deze hebben een ontzettend goede prijs/ kwaliteit verhouding, dus als je toch af en toe supplementen koopt, neem dan eens een kijkje op Krachtshop.nl en laat deze korting niet liggen.

(139.523x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)