Trainingsschema

/Trainingsschema
Trainingsschema 2017-12-04T15:41:24+00:00

Training schema’s vindt je in alle soorten en maten. Maar zelden vindt je een schema ‘op maat’, tenzij je deze aanvraagt bij een personal trainer. Krachttraining.net biedt gratis trainingsschema’s aan, voor beginnende krachtsporters, gevorderde krachtsporters en ‘expert’ krachtsporters. Deze schema vindt je hieronder.

Gratis schema’s

Schema beginner

Schema gevorderden

Schema expert

Deze schema’s zijn een goed begin, maar het kan natuurlijk altijd beter. Want een goed trainingsschema kan niet zonder een aansluitend voedingsschema. Ook gebruiken tegenwoordig steeds meer mensen allerlei supplementen en ook hier bestaan uitgekiende schema’s voor. Wist je trouwens dat lezers van Krachttraining standaard 5% korting krijgen op alle supplementen van Krachtshop.nl?

Krachttraining.net biedt daarom gecombineerde training en voedingsschema’s aan. Deze houden rekening met je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie. Dit zijn zeer uitgebreide schema’s met duidelijke uitleg over zowel training als voeding. Deze schema’s kosten normaal 10 euro, maar je kan ze eventueel ook Gratis krijgen!

Trainingsdoel (betaalde schema’s)

Spiermassa kweken/ aankomen

Afvallen/ vetverbranding

Sixpack

Thuisfitness

100% persoonlijk schema

Wil je echt een 100% persoonlijk training en voedingsschema, die rekening houdt met je mogelijkheden en wensen? Dan verwijzen we je graag door naar Online Personal Training, een specialist op het gebied van (sport)voeding en (kracht)training. Voor een scherpe prijs weten ze veel te leveren, een aanrader dus!

Vraag hier je trainingsschema aan!

(117.281x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com