Laatste Update: door

Krachttraining.net heeft speciaal voor jou 3 gratis schema’s samengesteld. Een beginners-, een gevorderden– en een expert schema. Hierin zit een logische opbouw qua intensiteit en qua oefeningen, gedurende een aantal maanden.

Echter, een gratis ‘standaard schema’ kan nooit tippen aan een persoonlijk schema op maat. Al ben je een beginner of gevorderde, wil je sportieve progressie blijven boeken, dan is een persoonlijk schema het beste. Hierbij heb ik het over een gecombineerd trainings- en voedingsschema die rekening houdt met jouw wensen, werkleven, sociale verplichtingen, rust en herstel mogelijkheden. Tevens wordt er veel aandacht besteedt aan een goede technische uitvoering en het voorkomen van overtraining en blessures.

100% persoonlijk schema

Wil je echt een 100% persoonlijk training en voedingsschema, die rekening houdt met je mogelijkheden en wensen? Dan verwijzen we je graag door naar Online Personal Training, een specialist op het gebied van (sport)voeding en (kracht)training. Voor een scherpe prijs weten ze veel te leveren, een aanrader dus!

Vraag hier je trainingsschema aan!

 

Gecombineerde training en voedingsschema’s

Een andere optie is te kiezen voor de door Krachttraining.net samengestelde training en voedingsschema’s.  Want bij een goed trainingsschema hoort ook een aansluitend voedingsschema. Krachttraining.net biedt daarom gecombineerde training en voedingsschema’s aan, ook voor gevorderde krachtsporters. Deze houden rekening met je fitness ervaring, je fitness doel en je trainingsfrequentie. Dit zijn zeer uitgebreide schema’s met duidelijke uitleg over zowel training als voeding. Klik hieronder op je trainingsdoel en doorloop de stappen.

Trainingsdoel

Spiermassa kweken/ aankomen

Afvallen/ vetverbranding

Sixpack

Thuisfitness