Over ons

Over ons2018-10-09T11:11:18+00:00

Over Krachttraining.net

Krachttraining.net is een populair blog met momenteel zo’n 50.000 bezoekers per maand. We publiceren regelmatig kwalitatieve blogs omtrent Krachttraining, fitness, sport, (sport)voeding en gezondheid. Ons doel is jou van de meest nuttige informatie te voorzien en up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen in deze vakgebieden.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze site? Stuurt u dan een mail naar info@krachttraining.net.

 

Sportieve groet,

Patrick van der Velde

Team Krachttraining

 

Hoofd redacteur

Drs.Ing. Patrick van der VeldePatrick van der Velde

Patrick is medisch bioloog, (sport)voedingsdeskundige, personal trainer en eigenaar van Krachttraining.net, Krachtshop.nl en Gezondbezig.nl. Hoewel in het runnen van deze sites veel tijd gaat zitten maakt hij altijd genoeg tijd vrij voor gezondheid en sport. Patrick is van mening dat je boven alles moet zorgen voor een zo optimaal mogelijke gezondheid, want wat zijn we zonder? Ook al heb je alle geld van de wereld, gezondheid in lichaam en geest is en blijft wat je geluk uiteindelijk grotendeels bepaald. Dus vanuit eigen interesse en de drive om anderen te helpen zijn deze blogs ontstaan.

Patrick is zijn leven lang al een echte allround sporter, met ondertussen een hele waslijst aan sporten zoals voetbal, tafeltennis, tennis, snowboard(instructeur), fitness, boksen, dansen, hardlopen, basketbal, volleybal, windsurfen, kitesurfen, golfsurfen en zwemmen.

 

Auteurs

Benno LokhorstBenno Lokhorst – Sportfanaat met kennis

Benno is een echte die-hard allround sportman waar velen “u” tegen zouden zeggen. Regelmatig te vinden in het krachthonk waar hij laatst zijn nieuwe Deadlift P.R. heeft neergezet van 150kg. Ook meermaals deelnemer aan o.a. de beruchte Junkfrau marathon in Oostenrijk, meerdere strongmen en mud masters challenges. Crossfit wedstrijden, marathons en noem maar op. Benno verlegt niet alleen zijn fysieke grenzen, maar ook zijn mentale. Getuige zijn cursus bij ‘The Iceman’ Wim Hof. Benno blijft zijn grenzen verleggen en houdt u daar graag van op de hoogte. Zo is Benno o.a. auteur van de populaire sectie Grenzen verleggen met Benno.

 

Ron Vos – Personal Trainer

Ron heeft het hele personal training boekje van A tot Z doorlopen. Een echte denker en doener op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Hij kijkt altijd naar het totaalplaatje waarin iemand zit, alleen dan kan je tot het beste training- en voedingprogramma komen. Hierbij benadrukt hij bijvoorbeeld het belang van een goede houding, niet alleen tijdens het trainen, maar juist ook daarbuiten. Ron heeft zijn eigen rubriek waarin hij je alles vertelt over zijn inzichten en ervaringen als Personal trainer, zie Rons’s Personal Trainer sectie.

Bedrijfsgegevens

Krachttraining.net is onderdeel van Veldschen

KvK: 27332863

 

Adres

Damlaan 28

2332XH

Leiden

 

Contact

info@krachttraining.net

06-17486916

 

(626x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


28 Comments

 1. Hessel 2 juli 2011 at 21:12 - Reply

  Hallo,
  iets meer als een uur geleden heb ik tweemaal BETAAL BC naar 3010 ge-smst. Dit ivm een tweetal trainingsschema’s die ik wilde downloaden.
  Tot op dit moment geen code ontvangen. Ik heb overigens al eerder eens een schema gedownload en dat liep toen binnen twee minuten.
  Gaarne uw reactie en evetueel verklaring.
  Bij voorbaat dank

  • Admin 4 juli 2011 at 11:44 - Reply

   Beste heer Hessel,

   Ik zag uw vraag voorbijkomen ivm de schema’s die u wilde downloaden op zaterdag 2 juli. Vervelend dat dit niet is gelukt. Wij hebben tot nu toe geen klachten ontvangen betreffende het mislukken van downloads, dus ik kan niet direct aangeven waar dit door komt. Ik heb ook geen melding gekregen van mislukte downloads. Kunt u aangeven om welke schema’s dit gaat? Dan vinden we hier een passende oplossing voor. Graag uw emailadres.

   Met vriendelijke groet,

   Team Krachttraining.net

   • Jan van Lunenburg 17 oktober 2013 at 14:40 - Reply

    best mens,
    op 15 oktober heb ik via de site uw trainings- en voedingsschema voor wielrenners via ideal besteld en betaald:

    Bedrag (€) 4,95 Af
    Rekening 2461061 – De heer J B M van Lunenburg
    Tegenrekening 159134706
    Datum 15-10-2013
    Mutatiesoort Internetbankieren
    Naam/Omschrijving Mededeling Naam:Stg. Derdengelden TargetMed ia Omschrijving:173151147 002000067 9847406
    Trainings en voedingssch ema Life Health Strategy
    Kenmerk:15-10-2013 10:48 0020000 679847406 IBAN:NL84RABO0159134706

    helaas: na de betaling gebeurde er niets……..
    ik heb het schema dus niet kunnen ophalen/ontvangen.

    gisteren via info@krachttraining net dit probleem aangekaart.
    helaas geen antwoord mogen ontvangen.

    gaarne een oplossing voor dit probleem.

    met vriendelijke groet,
    jan van lunenburg

    • Bakker 10 november 2014 at 09:24 - Reply

     Hallo. Ik heb betaald voor een training en voeding schema voor spier massa en aankomen 4 a 7 dagen per week trainen. Ik heb het betaald via de bankieren app. Maar heb nog niks mogen ontvangen helaas. Gr Bakker

     • admin 17 november 2014 at 23:01

      Beste heer Bakker, ik heb je laatst een emailtje gestuurd.

      Sportieve groet,
      Patrick

  • Jan van Lunenburg 17 oktober 2013 at 14:43 - Reply

   zie mijn reactie verderop over het wel betalen maar niet ontvangen van een traininsschema.

 2. paulus 2 september 2011 at 15:57 - Reply

  Goedendag,

  De Milk, Egg & Whey Protein op deze site van bfs kan bij deze firma niet meer besteld worden en kost geen 9euro

  Mis de producten van xxl nutrition(eigen merk) in jullie vergelijk

  Paulus

  ps leuke site

  • admin 3 september 2011 at 10:24 - Reply

   Beste Paulus,

   Bedankt voor je reactie! We hebben het aangepast.

   Groeten,
   Chris

 3. eric fincke 29 september 2011 at 16:56 - Reply

  Hallo,

  MIjn zoon is bjna 18, weegt ongeveer 83 kg en doet sinds 1 jaar intensief aan fitness. Traint naast judo ook nog 5 keer (ongeveer 1 uur per keer en elke keer twee spiergroepen)per week in de sportschool. Gebrukt sojaeiwit, multivitamines en sinds kort ook nog vloeibare amminozuren. Als ik het goed begrijp zitten er voldoende amminozuren in de soja eiwitshakes die hij gebrukt. Klopt dit, en is de combinatie op deze leeftijd niet schadelijk en of overbodig.

  Alvast dank voor uw reactie,

  E. Fincke

  • admin 3 oktober 2011 at 12:24 - Reply

   Beste heer Fincke,

   Bedankt voor uw vraag. Ik zal proberen er kort op te reageren.

   Voorzover ik kan beoordelen, gebruikt uw zoon natuurlijke supplementen. Dit wil zeggen, soja eiwitten, aminozuren (bouwstoffen van eiwitten), multivitaminen en mineralen. Op zich is hier niks mis mee en bij normaal gebruik niet schadelijk. Ik zou overigens niet adviseren meer dan dit te gebruiken, vooral omdat hij nog zo jong is en nog voldoende groei potentieel heeft uit zichzelf.

   De vraag die je jezelf altijd kan stellen is of het echt nodig is supplementen te gebruiken? Ik denk in zijn geval wel, omdat hij zoveel sport en het erg moeilijk is dit met normale voeding allemaal binnen te krijgen. Op zijn leeftijd kan het in principe ook niet kwaad zoveel te sporten, hij barst van de energie en zijn lichaam kan veel hebben.

   het enige waar ik mijn vraagtekens bij zet zijn de vloeibare aminozuren. Ik denk niet dat hij deze nodig heeft en inderdaad al voldoende uit zijn normale voeding en soja eiwit kan halen. Het enige voordeel van vloeibare aminozuren is dat het zeer snel wordt opgenomen en beschikbaar is voor spierherstel en -groei. Alleen zeer serieuze bodybuilders hebben hier baat bij. Persoonlijk zou ik het niet nemen, vanwege de geringe voordelen t.o.v. de prijs.

   Mvg,
   Patrick

 4. Susanne 26 oktober 2011 at 20:44 - Reply

  Ik heb net de artikelen gelezen, maar op welke leeftijd kan je dan het beste beginnen met deze supplementen voor een goede krachttraining

  • Patrick 30 april 2012 at 14:14 - Reply

   Er bestaat geen minimum leeftijd voor het gebruik van supplementen. Echter, pas supplementen alleen toe als aanvulling op de dagelijkse voeding,niet als vervanging. Zo kan het voor tieners in de groei echt geen kwaad eiwit supplementen te nemen, vooral als ze er veel bij sporten.

 5. Sara Van Lindt 16 januari 2012 at 12:47 - Reply

  Beste

  Wordt deze powerbootcamp ook dit jaar weer gegeven? Zoja, graag meer info.,,
  Mvg
  Sara Van Lindt

  • Patrick 30 april 2012 at 14:15 - Reply

   Waarschijnlijk starten we wel een bootcamp met een iets andere inslag. Meer gericht op vitality en gezondheid. Wel inclusief training.

 6. sharon 26 augustus 2012 at 21:59 - Reply

  ik heb een vraag over steroiden gebruik hoe lang kun je dat terug vinden in een bloed test of in een urine test en welke test is het beste daar voor om 100procent zeker te zijn

  hopelijk krijg ik vlug antwoord want is zeer dringent

  mvg

 7. admin 30 augustus 2012 at 01:15 - Reply

  Beste Sharon,

  Elk soort steroide heeft zijn eigen halfwaarde tijd. Dat is per steroide bekend. Daarnaast verschilt per test de detectiegrens. Dus de ene test kan nog 1 miljoenste deel aantonen, terwijl de andere maar 1/1000 deel kan vinden.

  Dus of je ‘gesnapt’ wordt hangt helemaal af van het gebruikte steroide en de gebruikte test. Helaas kan ik er niet meer over vertellen en is meer info nodig.

 8. Mathie 16 september 2013 at 11:21 - Reply

  Hallo, Ik heb daarnet een schema aangekocht voor krachttraining en voeding voor voetballers. Heb dit betaald met paysafecard. Maar na ik op betaal heb geklikt kwam er niets verder( geen downloads) ik checkte hoeveel er op mijn paysafecard nog stond en zag dat er reeds 4,95euro was afgetrokken???

  Waar kan ik dit schema vinden.
  Graag zo snel mogelijk een antwoord.
  mvg

  • admin 17 september 2013 at 14:38 - Reply

   Beste Mathie,

   Ik heb het even nagekeken en ik zie inderdaad je betaling. Je was alleen vergeten op de ‘afronden’ knop te klikken na betaling. Dit is verplicht, anders wordt de order niet goed verwerkt en krijg ik geen bevestiging in mijn systeem. Ik zal het trainingsschema voor voetballers gelijk naar je toemailen.

   Veel succes ermee en bij vragen hoor ik het graag.

   Met sportieve groet,
   Patrick

   • Mathie 18 september 2013 at 00:57 - Reply

    Bedankt voor het snelle antwoord!
    Mijn excuses , zal inderdaad iets vergeten zijn
    Zie wel dat ik nog niks heb ontvangen, controleer je het adress nog eens na? Sorry voor het aandringen , maar ik zou graag willen starten 🙂
    Alvast bedankt

    Mvg

    • admin 19 september 2013 at 13:53 - Reply

     Hoi Mathie,

     Ik heb het echt naar je toegestuurd, misschien in je spambox?

     Zal voor de zekerheid nog eens toesturen, gewoon naar Mathiedept@gmail.com neem ik aan?

     Mvg,
     Patrick

 9. Robert-Jan 17 oktober 2013 at 15:21 - Reply

  Geachte Krachttraining.net,

  Ik heb op 4 oktober via iDeal het volgende trainingprogramma betaald “thuisfitness-spiermassa-gevorderden-1-tot-3x-trainen-per-week”. Na afloop van de betaling kwam ik niet in het downloadscherm. De oorzaak is zeer waarschijnlijk de trage internet verbinding (via satelliet) vanaf het schip waarop ik werk.

  Ik heb al een email gestuurd naar info@krachttraing.net maar deze email kwam na ee week terug als ‘undeliverable’.

  Kunt u mij de downloadlink per email toesturen?

  De betaalgegevens vanaf mijn ING rekening staan hieronder:

  Naam:Stg. Derdengelden TargetMed ia

  Omschrijving:173111580 002000067 6027210 Training en voedingssche ma Life Health Strategy

  Kenmerk:04-10-2013 11:46 0020000 676027210 IBAN:NL84RABO0159134706

  Mvg,

  Robert-Jan

  • admin 18 oktober 2013 at 12:55 - Reply

   Beste Robert-Jan,

   Dank voor je bericht. Ik heb het even nagekeken en je betaling is inderdaad aangekomen. Dank voor je bestelling.

   Normaal gaat het downloaden altijd goed, maar er kan natuurlijk altijd iets aan de hand zijn (zoals een te trage internetverbinding?). Ik heb je emailadres en zal je het schema zodadelijk toesturen.

   Betreft de mail naar info@krachttraining.net. Ik zal dit meteen even nakijken, mailtjes horen natuurlijk aan te komen.

   Mocht je nog vragen hebben over je schema, laat het gerust weten!

   Met sportieve groet,
   Patrick

 10. arjan 25 oktober 2013 at 16:45 - Reply

  heb net betaald voor een trainingsschema. Duurt nu al 15 minuten en heb hem nog niet. hij geeft aan dat de betaling nog niet verwerkt is terwijl dit ondertussen al 15 minuten geleden gebeurt is via Ideal.

  • admin 28 oktober 2013 at 10:53 - Reply

   Hoi Arjan,

   Ik zie inderdaad je iDeal betaling. Heb je het trainingsschema ondertussen binnen? Zoniet, welk trainingsschema heb je besteld, dan stuur ik hem toe via de mail.

   Met sportieve groet,
   Patrick

 11. Wendy 19 januari 2014 at 00:55 - Reply

  Hoi, ik zonet betaald voor een trainingsschema, maar mijn ik krijg de melding mislukte download. Ik heb mjjn bankrekening nagekeken en het bedrag is wel afgeschreven. Het gaat om het trainings en voedingsschema vetverbranding, 4 tot 7x in de week, geen ervaring.

  mvg,
  wendy

  • admin 20 januari 2014 at 21:09 - Reply

   Hoi Wendy,

   Dank voor je berichtje. Meestal gaat het goed, maar het blijft ICT…Goed dat je even berichtje stuurt, ik zal je even mailen op je opgegeven emailadres om dit correct af te handelen.

   Sportieve groet,
   Patrick

 12. Jose 8 juli 2014 at 15:45 - Reply

  Hallo,

  Ik heb net het schema voor voetballers gekocht. Deze kon ik op mijn mobiel niet openen en dus ook niet doorsturen naar mijn computer. Mijn vraag is of jullie dese misschien naar mij toe kunnen sturen zodat ik deze op de computer kan openen.
  Mvg,
  Jose

 13. admin 13 januari 2015 at 18:06 - Reply

  Opgelost, zie je mail.

  Mvg,
  Patrick

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com