Over Krachttraining.net

Krachttraining.net is een populair blog met momenteel zo’n 50.000 bezoekers per maand. We publiceren regelmatig kwalitatieve blogs omtrent Krachttraining, fitness, sport, (sport)voeding en gezondheid. Ons doel is jou van de meest nuttige informatie te voorzien en up-to-date te houden van de laatste ontwikkelingen in deze vakgebieden.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u zelf een bijdrage leveren aan deze site? Stuurt u dan een mail naar info@krachttraining.net.

 

Sportieve groet,

Drs. Ing. Patrick van der Velde

Medisch bioloog, life coach en sportvoedingsdeskundige

 

Hoofd redacteur

Patrick van der VeldePatrick van der Velde

Patrick is medisch bioloog, (sport)voedingsdeskundige, life coach, eigenaar en hoofdredacteur van Krachttraining.net. Dit alles is ontstaan uit passie voor sport en gezondheid. Vanuit een wetenschappelijke benadering schrijft en adviseert Patrick al sinds 2009 over deze onderwerpen. Ondertussen heeft hij ook vele mensen geholpen en begeleidt, van aankomen tot afvallen, het bereiken van specifieke doelen en helpen bij het krijgen van een gezonde leefstijl. Met recht kan je zeggen dat Patrick een echte Life coach is, hij neemt namelijk alle aspecten mee die een rol kunnen spelen in het bereiken van je doel. Dus training, voeding, supplementen en psychologie. Hij heeft zelf ook veel geëxperimenteerd op zichzelf met specifieke diëten en trainingsprogramma’s. Dankzij dit, de jarenlange ervaring in het schrijven van sport/ gezondheid blogs en het begeleiden van mensen weet hij ondertussen wat werkt en wat niet werkt en dat brengt hij graag aan jou over.

Patrick neemt persoonlijke klanten aan voor Leefstijlcoaching of Personal training en verzorgt tevens groepslessen. Goede begeleiding is behoorlijk intensief en tijdrovend en hij wilt alleen topkwaliteit leveren. Mocht je interesse hebben, kijk dan op onze Personal Coach pagina voor meer informatie.

 

Auteurs

Benno LokhorstBenno Lokhorst – Sportfanaat met kennis

Benno is een echte die-hard allround sportman waar velen “u” tegen zouden zeggen. Regelmatig te vinden in het krachthonk waar hij laatst zijn nieuwe Deadlift P.R. heeft neergezet van 150kg. Ook meermaals deelnemer aan o.a. de beruchte Junkfrau marathon in Oostenrijk, meerdere strongmen en mud masters challenges. Crossfit wedstrijden, marathons en noem maar op. Benno verlegt niet alleen zijn fysieke grenzen, maar ook zijn mentale. Getuige zijn cursus bij ‘The Iceman’ Wim Hof. Benno blijft zijn grenzen verleggen en houdt u daar graag van op de hoogte. Zo is Benno o.a. auteur van de populaire sectie Grenzen verleggen met Benno.

 

Ron Vos – Personal Trainer

Ron heeft het hele personal training boekje van A tot Z doorlopen. Een echte denker en doener op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Hij kijkt altijd naar het totaalplaatje waarin iemand zit, alleen dan kan je tot het beste training- en voedingprogramma komen. Hierbij benadrukt hij bijvoorbeeld het belang van een goede houding, niet alleen tijdens het trainen, maar juist ook daarbuiten. Ron heeft zijn eigen rubriek waarin hij je alles vertelt over zijn inzichten en ervaringen als Personal trainer, zie Rons’s Personal Trainer sectie.

Bedrijfsgegevens

Krachttraining.net

KvK: 27332863

 

Contact

info@krachttraining.net

06-17486916 (Patrick)