Laatste Update: door

Ben je op zoek naar een personal coach? Via Krachttraining.net bied ik 1 op 1 personal coaching. Dit betekent 100% aandacht voor jou en jouw situatie waaruit een training- en voedingsschema op maat volgt. Dit kan een eenmalig schema zijn, of een schema die telkens aangepast wordt afhankelijk van je progressie. Ik adviseer, jij beslist.

Personal Coach

Drs.Ing. Patrick van der Velde

Drs. Ing. Patrick van der Velde

Medisch bioloog, life coach en sportvoedingsdeskundige

Eigenaar en auteur van Krachttraining.net, Krachtshop.nl en Gezondbezig.nl

Meer info over mij en de site, lees Over Krachttraining.net

Personal coach voor wie?

Ik bied personal coaching voor de volgende doelen:

Aankomen en spiermassa

  • Je wilt aankomen in massa en spierkracht (moeilijk voor ectomorfen)
  • Je wilt meer spiermassa opbouwen zonder teveel extra vet (moeilijk voor endomorfen)

Zie als voorbeeld Menno

Afvallen en droogtrainen

  • Je wilt verantwoord afvallen (focus op massa- en vetpercentage verlagen)
  • Je wilt droogtrainen (vetpercentage verlagen met behoud van spiermassa)

Fitheid

  • Je wilt je algemene fitheid vergroten (betere conditie, grotere spieruithouding)

Gezondheid boosten

  • Je wilt zo snel mogelijk je gezondheid verbeteren (Bloedwaardes verbeteren zoals cholesterol, triglyceriden etc)
  • Je wilt je diabetes type 2 remmen of zelfs omkeren
  • Je wilt een leefstijl verandering zodat je gezond oud kunt worden

Specifieke doelen

  • Je wilt begeleiding voor een specifiek sportief doel zoals het beklimmen van een berg of lichamelijke voorbereiding voor het fietsen van de Alpe d’Huez.
  • Je wilt je optimaal voorbereiden op een bepaalde wedstrijd (welke sport dan ook) op gebied van training en voeding

Wat kan je verwachten?

Ieder persoon is uniek en bij het samenstellen van een plan en schema wordt hier rekening mee gehouden. Mijn voorkeur gaat dan ook altijd uit naar een 1 op 1 gesprek voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan. In dit gesprek bepalen we je doel(en) en bespreken we je situatie. Dit alles wordt genoteerd zodat ik een training- en voedingsschema kan maken die zo nauw mogelijk aansluit op jouw situatie en wensen. In dit personal coach gesprek kan je aangeven of je een eenmalig schema wilt of doorlopende begeleiding, met om de zoveel tijd een aangepast schema. Lukt het niet om persoonlijk af te spreken (vanwege bijvoorbeeld de afstand), dan kan het gesprek ook telefonisch of via bijvoorbeeld Skype.

Welke resultaten kan je verwachten?

Feitelijk komt het erop neer dat ik je altijd een persoonlijk en goed doordacht advies geef voor de komende periode. Mits je de adviezen goed opvolgt garandeer ik 100% positieve resultaten waar je tevreden over bent. Per nieuwe periode pas ik het advies en schema aan, afhankelijk van je progressie. Let wel, garanties zijn er nooit. Jouw succes is namelijk mede afhankelijk van je eigen inzet en hier heb ik geen controle over.

Exclusiviteit

Een goede personal coach neemt echt de tijd voor je, het is niet iets wat je er ‘zomaar even tussendoor doet’. Het is een persoonlijk traject, waarbij ik de persoon goed moet leren kennen voordat ik een persoonlijk advies en schema kan geven. Daarom kies ik voor exclusiviteit en neem ik per jaar maar een paar klanten aan die ik dan goede en persoonlijke begeleiding kan garanderen. Als dit gebeurt, dan gaan we er ook echt voor en dat verwacht ik ook van jou!

Maakt het uit waar je woont?

In principe niet, maar ik werk vanuit kantoor aan huis in Leiden. Als je een persoonlijk gesprek wilt, dan zal je dus naar Leiden moeten komen. Of indien lastig of niet mogelijk, dan kunnen we een andere locatie afspreken. Reiskosten worden dan apart berekend.

Tarieven

Zoals je zal begrijpen is een Personal Coach niet goedkoop. Exclusiviteit en kwaliteit kost nou eenmaal meer, maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Ik ga je niet alleen vertellen wat je moet doen voor optimale resultaten, maar ik leg je ook uit waarom het zo werkt. Deze kennis zal je de rest van je leven helpen je lichaam te vormen zoals jij wilt, zie het dan ook meer als een investering in jezelf dan als een kostenpost. Je lichaam en je gezondheid zijn het waard!

Ik bied de volgende 3 pakketten, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Let op, tarieven zijn exclusief eventueel te maken reiskosten.

Pakket 1: Eenmalig schema

We hebben een persoonlijk gesprek en bespreken je doel(en) en wensen. Ik maak aan de hand hiervan eenmalig een persoonlijk schema voor je. Indien je vragen hebt over dit schema kan je me altijd kosteloos bellen of mailen. Na een afgesproken tijd hebben we nog een keer contact over de vorderingen en nabespreking.

Investering: 365 euro

Pakket 2: Periodieke personal coaching

We beginnen met een persoonlijk gesprek en bespreken je doel(en) en wensen. We stellen een tijdsplan op met wat je wanneer bereikt wilt hebben, wat realistisch haalbaar is. Ik begin met het maken van een persoonlijk schema voor je. Na een afgesproken tijd pas ik dit schema voor je aan, afhankelijk van je progressie en wensen. Dit kan zovaak je wilt en zolang je wilt. Indien je vragen hebt over dit schema, of opvolgende schema’s kan je me altijd kosteloos bellen of mailen.

Bij dit pakket is het erg belangrijk dat je zelf je progressie goed bijhoudt. Dit wil zeggen, je gewicht, je vetpercentage en je krachtontwikkeling. Indien je voor een gezondheidsdoel gaat, dan ook periodieke monitoring van je bloedwaardes (dit kan via je huisarts).

Investering: 365 euro voor het schema, daarna het gangbare uurtarief (zie hieronder) per schema aanpassing. De benodigde tijd hangt af van je wensen tot aanpassing, maar ik geef hierover vooraf een inschatting.

Pakket 3: Uurtarief

Indien u liever coaching per uur wilt. Dan kan dit ook, mijn tarief is 70 euro per uur (incl btw).

Personal coaching aanvragen

U kunt simpelweg meer informatie of personal coaching aanvragen via info@krachttraining.net, of me even bellen op 06-17486916.

Sportieve en gezonde groet,

Patrick