Laatste Update: door

Ben je al langere tijd bezig een bepaald fitness doel te halen en wil het niet echt lukken of weet je niet waar te beginnen? Of dit nu spieren opbouwen is, afvallen, aftrainen, beter worden in een bepaalde sport of trainen voor een specifiek doel? Overweeg dan eens een persoonlijk schema. Hieronder vertel ik meer over ons, voor wie een persoonlijk schema geschikt is en wat je ervan kunt verwachten.

Drs.Ing. Patrick van der Velde

Wie maakt uw persoonlijke training en voedingsschema?

Misschien bent u mijn naam al tegengekomen op deze site? Mijn naam is Patrick van der Velde, Drs. Ing. in de medische biologie, gediplomeerd gewichts- en sportvoedingsconsulent, personal trainer en voedingssupplementen adviseur. Ondertussen train ik al meer dan 14 jaar en ben in 2008 begonnen met professionele begeleiding op het gebied van personal training en voeding. Daarnaast heb ik mijn eigen voedingssupplementen lijn; Krachtshop. Dus ook op het gebied van supplementen treft u een expert. Patrick werkt vooral in Leiden en omstreken, maar online begeleiding is ook mogelijk.

Daarnaast werk ik samen met gediplomeerd personal trainer Ron Vos (lees ook Over ons). Samen bekijken we de aanvragen en bepalen we wie het beste iemand kan begeleiden. Ook overleggen we indien nodig om tot de beste aanpak en schema te komen voor onze klanten. Ron werkt vooral in Papendrecht en omstreken, maar ook voor Ron geldt dat online begeleiding altijd mogelijk is.

Bij het maken van schema’s staat altijd de ‘totaalaanpak’ centraal. Dus alle aspecten komen aan bod die jouw succes kunnen maken of breken, denk hierbij aan training, voeding, rust en motivatie. Dit vindt je dan ook terug in elk schema die gemaakt wordt.

Voor wie maken wij persoonlijke schema’s?

Wij maken persoonlijke schema’s voor zowel mannen, vrouwen als fanatiek sportende kinderen. Hierbij maakt het niet uit in welke fysieke conditie je lichaam momenteel verkeerd, mits je verder gezond bent! Dus als je medische aandoeningen hebt die een risico vormen bij het trainen of het volgen van een bepaald voedingspatroon of dieet, dan kunnen we je helaas niet helpen. Twijfel je? Neem dan eerst contact op met je huisarts, specialist of fysiotherapeut.

Wij kunnen wel persoonlijke schema’s maken voor mensen met kleine blessures. Stel, je hebt een blessure aan je enkel, dan kan je nog prima je bovenlichaam trainen. Of stel je hebt een peesontsteking in je elleboog, dan zijn er genoeg opties om je onderlichaam te trainen en fit te blijven.

Wie vragen de meeste schema’s bij ons aan en wat zijn dat voor schema’s?

Hieronder een opsomming van de meest aangevraagde persoonlijke schema’s:

Mannen

 1. back squatMannen die sterk(er) en gespierd(er) willen worden
 2. Mannen die willen afvallen en of aftrainen
 3. Mannen met ondergewicht die meer kracht en massa willen opbouwen
 4. Mannen die sportspecifieke krachttraining willen ter ondersteuning van hun sport
 5. Mannen die een betere conditie en algehele fitheid willen
 6. Mannen die een plateau bereikt hebben en moeite hebben gespierder te worden

Vrouwen

 1. power cleanVrouwen die verantwoord willen afvallen
 2. Vrouwen die sterker en slanker willen worden
 3. Vrouwen die sportspecifieke krachttraining willen ter ondersteuning van hun sport
 4. Vrouwen die een betere conditie en algehele fitheid willen
 5. Vrouwen met ondergewicht die meer kracht en massa willen opbouwen

Kinderen

 1. Ouders die zich zorgen maken om het volle trainings- en beweegprogramma van hun fanatiek sportende kind en zich afvragen of hun kind dit lichamelijk wel trekt. Ze willen graag weten wat ze kunnen doen om groei- en ontwikkeling te ondersteunen met hulp van voeding en supplementen

Wat kunt u concreet verwachten van een schema?

fitness planAllereerst zullen we contact hebben over uw huidige situatie. Hieruit volgt waar we allemaal rekening mee moeten houden bij het maken van uw schema. Denk hierbij aan zaken zoals:

Training

 • Wat is uw uiteindelijke doel?
 • In welke tijd wilt u dit doel (realistisch gezien) behalen?
 • Wat is uw leeftijd en huidige fysieke gesteldheid?
 • Traint u thuis, buiten, in de sportschool of een combinatie hiervan?
 • Hoevaak per week kunt u trainen?
 • Wat is uw trainingservaring?
 • Doet u nog een andere sport ernaast? En hoe is dit te combineren met uw trainingsschema?
 • Hoe gemotiveerd bent u en blijft u?

Voeding

 • Wat voor werk doet u en hoe ziet uw werkschema eruit? Welke dagen/ tijden kunt u trainen en eten?
 • Heeft u voedingsintoleranties of allergieën?
 • Wat eet u graag en wat niet?
 • Weet u wat u nu gemiddeld binnenkrijgt aan macro- en micronutriënten per dag?

Trainingsschema

Vervolgens gaan we uw trainingsschema maken, waarbij we rekening houden met bovenstaande ‘training’ factoren. Hierbij kunt u betreft training het volgende verwachten in uw schema:

 • statisch trainenHeldere informatie en adviezen over fitness, trainingstechnieken en trainingsrichtlijnen, afhankelijk van uw doel
 • Duidelijke en complete trainingsschema’s met oefeningen, aantal sets, reps en intensiteit. U krijgt per week een schema die opbouwt naar uw beoogde doel, 10 weken lang
 • Heldere uitleg en uitvoering van de gebruikte oefeningen

Voedingsschema

Bij het trainingsschema hoort zoals gezegd ook een aansluitend voedingsschema. Dit voedingsschema houdt rekening met bovenstaande ‘voeding’ factoren:

 • bulk en cutschemaBijbehorende voedingsschema’s met voorbeeldmenu’s afhankelijk van uw doel
 • U krijgt dus te lezen wanneer u wat moet eten
 • U krijgt uitleg over hoe u het beste uw macro- en micronutriënten kunt bijhouden, aan de hand van deze resultaten passen we uw schema aan afhankelijk van uw doel

Supplementen advies

Hoewel supplementen niet strikt noodzakelijk zijn voor goede resultaten, kunnen ze het proces wel vergemakkelijken en versnellen. Wij geven eerlijk supplementenadvies, dus welke supplementen werken echt en kunt u ze het beste inzetten. Het is aan u of u hier gebruik van wilt maken.

Begeleiding bij dit schema

Nadat u het schema heeft ontvangen mag u altijd kosteloos om aanvullend advies vragen. Dit kan persoonlijk, via mail, skype of telefoon. Ook als er zaken in het schema niet duidelijk zijn, of u wilt wat aangepast hebben, dan is dat geen probleem. Begeleiding is altijd naar best-effort, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Hoe vraagt u een schema aan?

Stuur een mail naar info@krachttraining.net 

Hierin vertelt u kort wat over uzelf en concreet wat uw doelen zijn en zaken waar ik rekening mee moet houden. Na overleg via email, skype of telefoon besluiten we of het schema gemaakt gaat worden.

Gratis intakegesprek

Een andere mogelijkheid is persoonlijk afspreken bij mij op kantoor aan huis in Leiden, dit is gratis. Dit geniet altijd mijn voorkeur omdat ik dan een beeld heb bij de persoon die ik wil begeleiden, alsmede is het makkelijker communiceren en hoor je vaak toch meer dingen dan als alles via de mail of telefoon gaat.

Helaas is de mogelijkheid reëel dat u aan de andere kant van het land woont, waardoor persoonlijk afspreken niet praktisch is. In dat geval kan het ook via mail en telefoon/ skype.

Tarieven

Zoals u begrijpt gaat er veel tijd en moeite zitten in het opstellen van een persoonlijk schema. Ons uurtarief is €75 (ex. BTW). Voor het maken van een persoonlijk training- en voedingsschema zijn we ongeveer 4 uur bezig. Dus reken per schema op ongeveer €300 (ex. BTW) .

Sportieve groet,
Patrick van der Velde

Reviews
JosinaJosina
“Patrick, hartelijk bedankt, de groepscursus is een goede stimulans en het is ook leuk en nuttig om ervaringen uit te wisselen. Ik ben nu 5.5 kg afgevallen en ook heel belangrijk: mijn bloeddruk is terug naar normaal (ben gestopt met de medicijnen). Al met al een heel goed resultaat. ” Denise “Voor mij gaat het vooral om de kracht van de groep(sdruk). Ik ben nu 11 kg afgevallen en voel me beslist een stuk fitter en mensen gaan het nu ook zien:-). En dan heb ik ook nog eens 2x p/week gemiddeld een etentje, dus zonder dat zou het resultaat wellicht nog beter zijn. Maar, net als Josina, ben ik dik tevreden!”
MichaelMichael
“Mijn doel was om mijn vetpercentage te verminderen, maar tegelijk mijn spiermassa te behouden zodat je eindelijk eens dat wasbordje zou kunnen zien! Mijn strategie bestond uit een specifieke voedingsstrategie in combinatie met krachttraining. De eerste 3 weken van deze combistrategie waren uitdagend, maar al snel wende ik aan het eetpatroon en het was prima vol te houden zonder honger te lijden. Na deze 3 weken voelde ik me steeds energieker worden terwijl mijn vetpercentage steeds minder werd. Het was ook erg motiverend door te gaan bij het zien van de resultaten. Na deze 10 weken was mijn vetpercentage gedaald met maar liefst 9%! Eindelijk een zichtbaar wasbordje! Wat ik ook fijn vind is dat ik nu een tool in handen heb die ik begrijp en de rest van mijn leven kan inzetten om deze resultaten te herhalen indien nodig.”
JanJan
“Hierbij wil ik even een stukje schrijven over mijn behaalde resultaat. Begin januari ben ik in contact gekomen met het product “life health strategy”, was heel benieuwd of deze strategie zou werken, Het product is voornamelijk gericht op het verminderen van je vetpercentage in een korte tijd. In het begin vond ik het een beetje lastig allemaal, maar door het vele contact ben ik alles gaan begrijpen en vanaf toen ben ik heel bewust omgegaan met mijn voeding en dat doe ik eigenlijk nog, en je hebt er je hele leven wat aan. Het plan duurt 10 weken en de eerste 2 a 3 weken zijn eigenlijk het zwaarst, maar als je daar doorheen bent, dan zul je heel snel resultaat zien. Dus voor iedereen die mentaal sterk is raad ik aan deze strategie te volgen, tevens was mijn cholesterol voordat ik begon 6,2, deze was gedaald na deze 10 weken naar 3.” Cees “Beste Patrick Boven verwachting vind ik de shake erg lekker: 3 eetlepels walnotenolie,een glas melk, 1 maatschepje proteïne, even met de staafmixer en het is klaar, het is een goed moment van de dag. Mede door de feestdagen is het me nog niet gelukt om onder de 100 kg. te komen, maar ik heb het volste vertrouwen dat dit gaat lukken ! Verder wil ik opmerken dat ik veel steun heb gehad aan je begeleiding en mede door de lijsten met koolhydraten die ik van je gehad heb ben ik me beter bewust wat ik eet, kortom ik ben blij dat ik er aan begonnen ben!”
RitaRita
“Omdat ik iets aan mijn overgewicht wilde doen zocht ik een voedingsadviseur, via de sportschool leerde ik Patrick kennen. Hij is een zeer goede voedingsadviseur, richt zich volledig op het individu en inspireert je om door te zetten. Zijn werkwijze is niet alleen gericht om snel af te vallen maar om goed te kijken naar je eetgewoonte, je bewust te laten worden wat je eet en wat je lichaam daar mee doet. Een belangrijk onderdeel in zijn programma is sporten/beweging, ook daar in geeft hij een goede ondersteuning. Patrick is voor mij een grote stimulator geweest en dat is hij nog steeds.”
Rens SmidRens Smid
“Life Health Strategy: no nonsens succes Tobben was het, al jaren, met de kilo’s. En ik heb mezelf wel eens een week op dieet gezet en na die week geconstateerd dat twee ons minder vooral een mager resultaat was en niks bijdroeg aan mijn afvallen. Uiteindelijk Life Health Strategy gevraagd “help me van de kilo’s af” En toen begon een heel verrassend traject: Op wetenschap gebaseerd, maar voor de leek duidelijk gemaakt, kreeg ik te horen hoe je lichaam omgaat met eiwitten, calorieën, vetten en suikers. En er volgde een helder dieet, met een heldere uitleg. En Patrick als enthousiaste en toegewijde stok achter de deur ….. En zo’n vijf maanden later ben ik 12 kilo kwijt. Op een heel natuurlijke manier. Vooral door brood, pasta’s en witte wijn te laten staan. Het leuke van deze werkwijze is dat afvallen heel geleidelijk gaat. Je raakt kilo’s kwijt en ze blijven weg, zonder dat je het idee hebt niet alleen te lijnen maar vooral te lijden. En de rol van Patrick? Hij heeft mij de afgelopen maanden op een prettige, zacht dwingende manier gebracht naar waar ik nu ben. En die begeleiding had ik nou net nodig. Mijn suggestie: als je serieus wilt afvallen en je gelooft niet in het sherry-, wortel of ananasdieet of de afslanksandalen van de commerciële zenders, is de begeleiding door Life Health Strategy een uitstekende manier om die kilo’s echt kwijt te raken.”
AnonymousAnonymous
“My weight has bounced up and down 4 times in my life. • Up to 18 I was fairly “normal”, • then I became fat until I was around 26, • then I became skinny (I was vegan) until I was 31, and • then I gradually put on weight again, until in 2005, aged 36, I was over 104 kilos. By this stage I was quite annoyed with the situation and decided I needed to take steps to lose the weight and never put it back on again. I started eating more sensibly (e.g. 5 small portions per day of good food including salads) and I also incorporated two or three quite severe detox weeks into every year. I also started exercising more regularly. As a result, between 2005 and around May 2009, I managed to lose over 15 kilos – i.e. I became 88.5 kilos. It was around this time that I met Patrick at the Victoria Active Club, where he was working as a trainer. He told me he was running a special programme for weight loss / getting into shape and that if I did the programme, I would have a “tool for life” to control my weight. I was sceptical at first and thought I was doing pretty well by myself, having lost 15+ kilos in four years (!). I should mention at this stage that my “ideal” weight (if there is such a thing) is around 78 kilos (I’m 1.79/1.80 tall), so I was still 10 kilos overweight. I decided to have a free intake session with Patrick where he explained the options to me. I was convinced and decided to go for the tough option – the option where I would have to learn about proteins, fats, carbohydrates, and to manipulate those in a way that my body would turn into a fat burning machine. Rather than do a 10 week programme, Patrick and I agreed for various reasons to run the programme over a 3 month period, at the end of which, having listened and acted on all of Patrick’s advice (including lots of exercise), I found myself weighing exactly 80 kilos (and my body fat percentage went from over 24 to under 15%). So I managed to lose over 8 kilos in around 3 months. Clearly, I couldn’t have achieve this by myself as I wasn’t in a position to take a scientific approach to my food intake. That’s where Patrick’s background and advice came in very handy. I found the programme fine – it’s actually not too difficult if you like healthy food which I do. But you do have to be motivated and determined – it can be tough sometimes (specially around the third/fourth/fifth weeks). Exercise is very important too – it can triple or quadruple the effect of the programme in a positive way. To wrap up, the result of all this is that I’m still losing weight. Since the programme finished, I have lost another kilo.I’m now exactly 79 kilos. My focus is now less on weight loss and more on toning up. Other positive results are that I now fit into size 50 suits, my trousers have a 32 inch waist, and I feel much better. I have more energy than I did before and I feel happier. And now that I can understand how food works, I can control my food intake and stay in shape. I hope this summary helps. I have told Patrick that I don’t want my personal name and details on his website, but that if anyone wants to speak with me personally, he can pass my email address/phone number on.”
(950x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
 • Explosieve spiergroei
 • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
 • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)