Laatste Update: door

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben Sem Sarsam van Sembem fitness en ik hou mij 100% bezig met mensen helpen te transformeren naar hun droomlichaam binnen de kortst mogelijke tijd. Of jij nou massa en spieren wilt kweken, droog wilt trainen, of verantwoord wilt afvallen, bij mij krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt en voor ieders budget!

Ik garandeer resultaten

Ik neem aan dat jij het beste wilt voor je lichaam? Dat je zo snel mogelijk resultaten wilt boeken? Dat je iemand wilt die verstand heeft van zowel training, voeding als supplementen en hier al zijn hele sportende leven mee bezig is? Iemand die ondertussen zelf een droomlichaam heeft en weet hoe je dit kunt bereiken, welke valkuilen er zijn en jou daar op tijd voor kan behoeden? Iemand die de lichamelijke processen kent omtrent spiergroei en vetverbranding. Hierdoor weet wat je het beste wanneer kunt eten, hoe en wanneer je moet trainen en rusten en vele kleine fitness tips die net dat verschil gaan maken tussen een mooi lichaam of een droomlichaam.

Iemand die weet welke supplementen echt werkzaam zijn en welke je beter links kunt laten liggen. Iemand die al vele mensen en sporters met succes heeft begeleidt, mensen die terug blijven komen voor meer advies en de laatste ontwikkelingen?

Of ga jij toch liever voor de begeleiding van een beunhaas die zegt dat hij het allemaal wel ff voor je fixt voor een vriendenprijsje? Die zelf zo dun is als een spriet en nooit zijn droomlichaam heeft bereikt? Of de trainer met overgewicht die jou wel even gaat vertellen hoe je het beste kunt afvallen? Of een personal trainer die misschien wel goed is, maar er veel te veel voor vraagt? Of totaal niet flexibel is?

Niet doen. Ga voor professionele begeleiding helemaal afgestemd op jouw situatie en bereik snel jouw droomlichaam. Omdat ik zeker weet dat je tevreden zult zijn met mijn begeleiding en de resultaten garandeer ik altijd en onvoorwaardelijk een 100% niet goed geld terug garantie!

Persoonlijke begeleiding ook voor mijn budget?

Ja, ik bied begeleiding op maat voor ieders budget. Ik wil dat mijn diensten voor iedereen toegankelijk zijn en daarom bied ik een uniek en simpel concept.

Jij geeft vooraf aan wat je budget is en ik ga kijken hoe ik hier voor jou het maximale uit kan halen! That’s it! Hier overleggen we even persoonlijk over en ik geef eerlijk en vrijblijvend aan wat je kunt verwachten. We komen er altijd wel samen uit!

Let op, vol is vol

Helaas heb ik ook maar 2 handen en moet ik een maximum hanteren aan het aantal mensen die ik per periode kan begeleiden. Dit om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. Ik begeleid nooit meer dan 6 mensen tegelijk, dus vol is vol. Mocht ik geen plek meer hebben, dan zet ik je op de wachtlijst en zodra er weer een plek vrijkomt kan je instromen. Mogelijk is dit pas enkele weken na je aanmelding, dus wees er op tijd bij.

Kies je droomdoel en we gaan aan de slag!

Kies hieronder het doel waarvoor je begeleiding en meer informatie wilt.

Focus op veel massa en spieren kweken

 

 

Droogtrainen met behoud van spieren

 

 

(450x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)