Push&Pull Fitness is een Sportschool in Centrum van Groningen. Push&Pull Fitness is een compacte sportschool met een gevarieerd aanbod in hoogwaardige fitness Equipment. Een sportschool voor zowel beginners als gevorderde fitness atleten. Je kan trainen met het luxe fitnessmerken Nautiles Fitness, Stairmaster en meer. Je vindt er onder andere een crossfit rigrack, powersleds, landmine’s en voldoende squatsracks om mee te trainen.

Vanuit de passie voor de fitnesssport is deze sportschool ontstaan en is inmiddels uitgegroeid tot moderne botique fitnessclub. Bij Push&Pull fitness krijgt iedereen een vorm van begeleiding, zo is er altijd een personal trainer op de vloer om je te assisteren bij je training of om vragen te beantwoorden.

De sportschool in Groningen centrum aan de nieuweweg 11 heeft veel goede reviews. Je kan er zowel dagpassen als abonnementen afnemen. Een unieke plek, uniek concept en fraai interieur voor als je van fitness beleving houdt. Als je in Groningen bent is dit zeker een leuke plek om eens een kijkje te gaan nemen. Geen RTL Boulevard op televisies maar altijd sport op de tv’s.

Kom je uit de omgeving van Groningen dan ben je zeker welkom om een keertje te komen sporten! Push&Pull Fitness biedt onbeperkt sporten, personal training en kickboksen aan.