Stel je eens voor: je schoen voorgoed vast aan je trapper, snelle jelle’s voor ontbijt, lunch en avondeten, fabuleus weer, heel veel vochtverlies, gebruinde gezichtjes, de gevreesde hongerklop en slaapjes op een terras in Duits België . Stel je eens voor: een klapband nádat je het hebt voorspeld, een achterwiel dat tijdens een klim ineens niet meer aan je fiets vastzit én tot twee keer toe een lekke band: Dat zou je toch niet willen missen!
Wij (mijn team en ik) hebben het allemaal mogen meemaken. Na maanden van individuele training, zaten wij namelijk afgelopen zaterdag en zondag met 16 man sterk in Limburg om eens even flink de kuitspieren aan te sterken, het uithoudingsvermogen te vergroten, en nog meer aan teambuilding te doen (lees hier: gezellig te BBQen). De klimmetjes die we onder andere nu mogen afvinken op ons lijstje van ´beklommen´, zijn: Keutenberg, Eijserbosweg, Dode Man, Loorberg, Camerig, en Drielandenpunt. We hebben werkelijk genoten!

Lees alles over Mirjam’s wielren ervaringen, trainingen en ontberingen op weg naar de top van de Alpe D’huez:

  1. Ongetrainde studente naar de top van de Alpe d’Huez!
  2. Doorzettingsvermogen net zo belangrijk als conditie
  3. In gesprek met tourwinnaar Jan Janssen
  4. Griep en kramp; het hoort er vast allemaal bij
  5. Training in de Alpen, mijn eerste kennismaking met klimmen
  6. Amstel Gold Race: de dag ervóór!
  7. Amstel Gold Race: the day after!
  8. Stel je eens voor…

Speciaal voor het KWF organiseert Mirjam een supergaaf dancefeest. Iedereen die van dansen houdt en tegelijk het goede doel wilt ondersteunen moet dit zeker noteren in zijn of haar agenda! Zie de flyer:

U kunt het KWF ook direct steunen door een bedrag te doneren via de volgende knop: