The Kettlebell Fitnessclub

/The Kettlebell Fitnessclub
The Kettlebell Fitnessclub 2017-12-04T15:29:58+00:00

The Kettlebell Fitnessclub “Een sportprofessionalsintiatief in Groningen”

The Kettlebell Fitnessclub in Groningen is een initiatief van meerdere personal trainers om personal training toegankelijker, betaalbaarder, leuker, effectiever en vooral meer buurtgericht te maken. Door een professioneel en betaalbaar personal training product op de markt te zetten willen wij professionele sport begeleiding toegankelijker maken. Door op microniveau te ondernemen willen wij de fitness sport stimuleren en leuker te maken. Wij stimuleren vitaal & gezond leven door middel van krachttraining in Groningen.

Ons concept is Kettlebell trainingen, maar daarnaast maken onze personal trainers ook gebruik andere materialen. De eigenaren van de club komen beide uit de horeca wereld en hebben een passie voor sport. Deze combinatie heeft gezorgd voor een low-costs pricing maar high-end service concept “The Kettlebell Fitnessclub”.

Onze personal trainers in Groningen zijn gedreven, servicegericht en hebben een doelgerichte instelling. De trainers zijn sportprofessionals en gecertificeerd als personal trainer. Ons aanbod:

  1. Personal Training
  2. Sportprogramma’s
  3. Kettlebell Groepslessen
  4. Fitnessstudio Afhuren voor sportverenigingen

Onze passie is sport en ons doel mensen helpen.

Kettlebell Training(en) “Maakt personal training leuk en effectief”

Een kettlebell is een gewicht wat lijkt op een kanonskogel met handvat. Een voordeel aan kettlebell trainingen is dat het voor iedereen toegankelijk kan zijn. Kettlebells bestaan uit verschillende gewichten, soorten en maten. De intensiteit van de workouts kan zowel laag- als hoogintensief. Onze personal trainers gebruiken vaak oefening zoals; kettlebell swing, kettlebell deadlift, goblet squats en nog veel meer.

The Kettlebell Fitnessclub “Een buurtgericht aanpak”

The Kettlebell Fitnessclub is een initiatief van twee sportkundige om professioneel begeleid sporten toegankelijker te maken. Het concept is tot stand gekomen door de huidige uurtarieven van concurrerende personal trainers. De voordelen van krachttraining hoeven niet alleen voor mensen met hoge- en middeninkomens te zijn maar ook voor lagere inkomens. De personal trainers van The Kettlebell Fitnessclub uit Groningen geven kwalitatief net zulke goede trainingen als andere personal trainers maar tegen een betaalbaar tarief.

Bezoek onze website en maak kennis met ons concept, de trainers en de club.

https://www.thekettlebellfitnessclub.nl/

(48x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com