Tegenwoordig is het hebben van sterke en sexy buikspieren voor veel mensen een doel op zich.

Buikspieren, het zogenaamde sixpack, staan bekend als het meest sexy onderdeel van het lichaam. Vandaar dat methodes om dat sexy sixpack te bewerkstelligen als paddenstoelen uit de grond schieten. Het is daardoor niet eenvoudig om te kiezen uit de vele mogelijkheden, of het nu gaat om een nieuwerwetse vorm van sit-ups of een revolutionair apparaat dat buikspieren kweekt terwijl je slaapt. Kortom, iedereen is op zoek naar de beste en vooral snelste route richting een sixpack. Toch blijft ondanks de vele methoden het kweken van een sixpack hetzelfde als altijd.

Iedereen moet weten dat we allemaal een sixpack hebben in onze spieren. Maar bij de meesten van ons is het nog niet zichtbaar. Daarom is het zichtbaar maken van jouw sixpack de snelste manier. Het vet dat de bestaande spieren verhult moet dus weg, zodat jouw bestaande sixpack zichtbaar wordt. Het zijn de lichaamsvetten die plaats moeten maken voor jouw sexy buikspieren. Dit kan bereikt worden door een dieet, oftewel het eten van het juiste voedsel. Naast een degelijk dieet is het verstandig om aerobic oefeningen toe te voegen aan je trainingsschema. Combineer voedsel en aerobics tenslotte met krachtoefeningen, om je buikspiermassa te laten toenemen en jouw sixpack is onderweg.

Zorg ervoor dat je tijdens je trainingen altijd een combinatie maakt van krachttraining en aerobics, om jouw sixpack te bewerkstelligen. Lichaamsvet verdwijnt door aerobicsoefeningen, het laat de lagen vet die jouw spieren bedekken verdwijnen. Om de grootte van jouw buikspieren te vergroten ga je aan de slag met krachttraining. Hierdoor worden je buikspieren zichtbaar en zien ze er vooral beter uit. Door krachttraining en aerobics samen te voegen ben je optimaal bezig om zo snel mogelijk een sixpack te kweken!

Maar welke oefeningen moet je nu precies uitvoeren? Het kan op verschillende manieren, er is geen single best way. Aerobics oefeningen zoals rennen, zwemmen en fietsen zijn uitermate geschikt om het vet te laten verdwijnen. Tijdens de krachttraining ben je vooral bezig om je spiermassa te laten toenemen, omdat lichaamsvet immers wordt verbrand door je spieren. Kies dus de oefeningen die zorgen voor meer spiermassa, en samen met aerobics en de juiste voeding ben je hard op weg om jouw sexy sixpack te bereiken!

 


Zie ook: