Laatste Update: door

Is trainen in de sportschool niks voor jou, maar wil je toch aan je lichaam werken? Dan is thuisfitness de oplossing. Steeds meer mensen doen het, vanwege het gemak, de tijdswinst en het geld wat je uitspaart. En wat is er fijner dan na een training onder je eigen, schone douche te stappen?

Natuurlijk, er zitten ook nadelen aan thuisfitness. Ten eerste moet je er de ruimte voor hebben en niet onbelangrijk, huisgenoten die niet in de weg lopen of je afleiden als je bezig bent. Andere belangrijke aspecten, die succes kunnen maken of breken, zijn motivatie en vooral discipline. Begin niet aan thuisfitness als deze aspecten niet voldoende aanwezig zijn. Besef ook dat je meestal alleen traint, dit is meestal niet erg, want je kan je eigen training volgen zonder afleiding. Maar besef wel dat je geen spotter tot je beschikking hebt en ook niemand die kan beoordelen of je goed bezig bent en de oefening goed uitvoert. Tenslotte, vaak heb je maar beperkte hulpmiddelen tot je beschikking, grote apparaten zijn immers duur en nemen veel ruimte in beslag. Wellicht heb je wel een setje dumbells, een matje en een Swissball, maar daar blijft het vaak bij. Goed nieuws, meer heb je eigenlijk ook niet nodig!

Krachttraining.net heeft speciaal voor thuisfitness, gecombineerde training- en voedingschema’s opgesteld. Voor mensen die fitter willen worden en spiermassa willen opbouwen, maar ook voor mensen die juist willen afvallen en strakker in hun vel willen zitten. Bij elk trainingschema zit een voedingschema dat zeer nauw aansluit en samen zorgen ze voor uitstekende resultaten! Doorloop de vragen en kom vanzelf uit bij uw persoonlijke, gecombineerde training- en voedingschema! U leest dan vanzelf meer over de inhoud van deze schema’s.


Wat wilt u bereiken met thuisfitness?

Spiermassa opbouwen

Afvallen/ vet verbranden

(30.743x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)