Laatste Update: door

Dunne mensen met weinig spieren behoren tot de groep van ‘ectomorfen’. Het voordeel is dat ze weinig vet hebben en vaak kunnen eten wat ze willen zonder dik te worden. Het grote nadeel is dat ze erg moeilijk aankomen en spiermassa aanzetten. Toch zijn er genoeg ectomorfen die een prachtig gespierd en groot lichaam hebben opgebouwd. Dit hebben ze bereikt door de juiste training, voeding en niet te vergeten, dicipline. Hieronder het sprekende voorbeeld van Joel.

Als health coach en personal trainer heb ik meerdere klanten zoals Joel begeleidt. Hieronder in grafiekvorm de resultaten van Tim, een pure ectomorf.

 

Op de rechteras het vet% (rode lijn). Hij starte in maart 2010, woog 57 kg bij een lengte van 1,91m en had een vet% van slechts 3,2% (ziekelijk weinig inderdaad). Na 1 jaar en 1 maand woog hij 66kg en was zijn vet% gestegen naar 6,5%. Zijn bovenbeen omtrek was toegenomen van 43 naar 49 cm.  Ofwel, na ongeveer 1 jaar op het juiste trainings- en voedingsschema had hij al een veel mooier en gespierder lichaam.

Veel andere ectomorfen laten hetzelfde patroon zien. Volg het juiste trainings- en voedingsschema, wees gediciplineerd en oogst de resultaten!

Gecombineerd trainings- en voedingsschema

Speciaal voor dunne mensen, de ectomorfen, die grof aan willen komen in spiermassa heb ik een gecombineerd trainings- en voedingsschema opgesteld met zeer duidelijke instructies, vergelijkbaar met die van Tim. Volg dit schema op de letter en je zal gegarandeerd in massa aankomen, waarvan vooral spiermassa. Doorloop een aantal vragen en kom uit bij jouw persoonlijke training en voedingsschema.

Wat is jouw fitness ervaring?

Weinig tot geen fitness ervaring

Gevorderde fitness ervaring

Bulk en Cut schema?

Ben je al vergevorderd en je wilt een groot, sterk en afgetraind lichaam? Dan is wellicht een Bulk- en cutschema iets voor jou. Een bulk en cut schema is bedoeld om eerst flink in massa aan te komen, zowel spier- als vetmassa. Tijdens het cutten ligt de focus op vetverbranding met behoud van de opgebouwde spiermassa. Het resultaat is een groot, sterk en afgetraind lichaam.

Meer info? Krachttraining.net heeft een uitgebreid Bulk en Cut schema opgesteld.

(124.766x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


Patrick van der Velde on EmailPatrick van der Velde on Facebook
Patrick van der Velde
Patrick van der Velde
Vanuit een persoonlijk passie voor biologie, gezondheid en sport begeleid ik al
sinds 2010 mensen met hun gezondheid en persoonlijke trainingsdoelen. Graag deel ik mijn kennis en ervaring via dit blog, veel leesplezier en bij vragen mag je me altijd mailen op info@krachttraining.net.