Vloeibaar ei eiwit

  • vloeibaar ei eiwit

Vloeibaar ei eiwit is het wit van een (meestal) kippeei. Dit wit is dus gescheiden van het geel, de eierdooier. Het grote voordeel hiervan is dat ei eiwit vrijwel alleen maar eiwit bevat, inclusief wat vitaminen en mineralen. Het bevat geen vet of koolhydraten en dit maakt ei eiwit een interessant eiwit voor sporters en mensen op een koolhydraatarm dieet.

Het aminozuurprofiel van ei eiwit

Ei eiwit heeft een compleet aminozuurprofiel. Dit wil zeggen dat ei eiwit alle essentiele aminozuren bevat die nodig zijn voor optimale gezondheid.

Biologische waarde van ei eiwit

De biologische waarde van eiwit geeft aan hoe goed het eiwit wordt geabsorbeerd en verwerkt in het lichaam. Hoe hoger deze waarde, hoe beter. Aan de top van deze keten staat wei eiwit, deze heeft een biologische waarde van 104. Maar ei eiwit zit er niet ver onder, deze staat op 100.

Wat goed is om te weten is dat vloeibaar ei eiwit een hogere biologische waarde heeft (100) dan ei eiwitpoeder (91). Andere eiwitbronnen scoren altijd lager. Zo heeft bijvoorbeeld soja eiwit een biologische waarde van 74 en caseine eiwit 77.

Hoe smaakt ei eiwit?

Ei eiwit smaakt goed. Het is echter niet aangeraden dit rauw te drinken, maar gewoon te bakken als omelet.

Hoelang is ei eiwit houdbaar?

Niet zo lang. Na opening moet het vaak binnen een dag geconsumeerd worden. Er zijn echter varianten die door hun goede pasteurisatieproces 2 dagen na opening houdbaar zijn.

Waar ei eiwit kopen?

Er zijn vele (online) aanbieders van ei eiwit. Een met de beste prijs/ kwaliteitsverhouding en die ook 2 dagen na opening houdbaar zijn is de vloeibaar ei eiwit van Body en Fitshop.

Meer info of kopen vloeibaar ei eiwit

 

 

 

 

(175x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By |2017-12-04T15:41:33+00:0027 november 2017|Eiwitten, Supplementen|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com