Wei eiwit hydrolisaat

////Wei eiwit hydrolisaat
  • wei eiwit hydrolisaat

Wei eiwit hydrolisaat is zoals de naam al zegt, gehydroliseerd eiwitpoeder. Dit betekent dat het eiwit al is voorbewerkt, of voorverteerd met hulp van eiwitsplitsende enzymen. Door deze voorsplitsing bestaat dit eiwit uit zeer korte aminozuurketens waardoor het extra snel wordt opgenomen door het lichaam.

Is wei hydrolisaat beter dan wei concentraat of -isolaat?

Als je alleen kijkt naar de biologische waarde dan maakt het praktisch niks uit. Wei hydrolisaat heeft ongeveer dezelfde aminozuursamenstelling als wei concentraat en wei isolaat. Wel is wei hydrolisaat de zuiverste vorm van wei eiwitten. Er zitten dus geen koolhydraten en vetten in dit product. Dus als je deze niet binnen wilt krijgen, is wei hydrolisaat dus beter.

Wei eiwit hydrolisaat is een extreem rijke bron van hoogwaardige eiwitten, het is een volledig eiwit en bevat alle essentiele aminozuren.

Snelheid van opname

Wei hydrolisaat wordt door zijn voorgeplitste vorm het snelst opgenomen van alle wei eiwitten. Hierdoor is wei hydrolisaat het beste wei eiwit om direct na een training of ontwaken in te nemen (naast BCAA’s).  Dit gezegd hebbende is wei hydrolisaat geen geschikt eiwit voor mensen op dieet, door de zeer snelle opname verzadigd dit eiwit nauwelijks, in tegenstelling tot caseine.

Prijs/ kwaliteit

Wei hydrolisaat is het meest zuivere eiwit, maar hiermee ook het duurste in zijn soort. Omdat de biologische waarde weinig verschilt van wei isolaat of wei concentraat kan je net zo goed een van die laatste twee nemen. Alleen als je lactose intolerant bent moet je wei concentraat laten staan. Wel kan je dan een wei isolaat proberen, omdat hier dus vrijwel geen lactose in zit, maar niet 100% gegarandeerd vrij. In Wei hydrolisaat zit geen lactose.

Een Wei hydrolisaat van hoge kwaliteit en die zeer goed wordt beoordeeld is de Whey hydrolisaat van Dymatize.

Meer info of kopen Wei hydrolisaat van Dymatize

 

Naar het overzichtsartikel Eiwit en Krachttraining.

Meer informatie?

Het zelf uitzoeken welke producten nou wel echt werken en welke niet is bijna onbegonnen werk. Vertrouw in dit opzicht op de onafhankelijke mensen die dit voor jou hebben uitgezocht, zoals William Llewellyn. William Llewellyn is iemand die al decennia in deze sportsupplementen wereld zit, veel zelf heeft geprobeerd en auteur is van een paar hele goede boeken op dat gebied. De teksten en adviezen die in dit artikel en deze categorie gegeven worden zijn voor een groot deel afkomstig van zijn laatste boek: William Llewellyn’s Sport Supplement Guide. Het is niet mogelijk dit boek in Nederland te bestellen, maar wel via Amazon, via onderstaande link:

Molecular Nutrition Supplement Reference Guide One Book

(249x gelezen)gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)


Over de auteur
Over de auteur
Hoi! Ik ben Patrick van der Velde, medisch bioloog, sportvoedings consulent, eigenaar en auteur van Krachttraining.net en Krachtshop.nl. Ik heb al vele mensen begeleid en overtuigd dat IEDEREEN zijn of haar droomlichaam kan krijgen!

Waardeer je mijn artikelen? Meld je dan hieronder aan voor de Krachttraining.net Nieuwsbrief en ontvang nieuwe artikelen, relevante info, en tips als eerste in je mailbox!
By |2017-12-04T15:41:33+00:0020 november 2017|Eiwitten, Supplementen|3 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com