Weight gainer Vergelijken

Kom snel aan in massa en spieren met weight gainers. Hoewel de samenstelling praktisch overal hetzelfde is, zijn de prijzen dat geenzins!

Waarom zou je meer betalen dan nodig?

Let hierop!

  1. Check altijd even de inhoud
  2. Check altijd even de verzendkosten
Waarom?

Weight gainers

* Live update

Speciale Aanbieding

* Exclusief voor Krachttraining.net

2500 gram

Ideale verhouding koolhydraten en eiwitten

Slechts € 27,95

Profiteer direct van 5% extra korting met code: H1FVXFP3
  • Gratis verzending boven 25 euro
  • Gratis kado bij iedere bestelling
  • Alleen werkzame supplementen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Professioneel advies
Firmus weight gainer van Krachtshop

Nu afgeprijsd!

* Live update

Ons Advies

Zaken om op te letten voordat je tot koop overgaat:

1. De inhoud per pot kan verschillen

De vergelijker houdt geen rekening met de hoeveelheid eiwit per pot. Een goedkopere prijs betekent dus dat er minder eiwit inzit.

2. Wel of geen verzendkosten?

De vergelijker houdt geen rekening met verzendkosten. Bij de ene aanbieder is deze standaard €2,95, bij de ander €5,95, meestal gratis verzending boven een bepaald bestelbedrag. Dit beinvloed de uiteindelijke verkoopprijs.

FAQ's

Wat is het grote voordeel van een weight gainer?

Weight gainers doen precies zoals de naam aangeeft. Ze helpen je makkelijk om massa en spieren op te bouwen. Een weight gainer neem je als tussendoortje, naast je normale voeding om eenvoudig meer calorieen en hoogwaardige eiwitten binnen te krijgen.

Welke weight gainer kan ik het beste nemen?

Er bestaan vele merken en soorten weight gainers, sommigen met dure toevoegingen die je feitelijk niet nodig hebt. Een weight gainer moet gewoon een extra portie energie en eiwitten leveren voor goed herstel in je supercompensatie fase. Of je daarvoor een weight gainer van merk A of B gebruikt maakt niet uit, mits de verhouding koolhydraten/ eiwit maar ongeveer 70:30 is.

Het beste is als de weight gainer zowel snel- als langzaam opneembare koolhydraten bevat. Snel opneembare koolhydraten zijn bijvoorbeeld dextrose, en maltodextrine. Langzaam opneembare koolhydraten zijn de meer zetmeelachtige suikers zoals waxy maize.