Laatste Update: door

Bij de Xbox One vinden de ontwikkelaars het belangrijk dat mensen meer gaan bewegen, daarom is er nu de Xbox Fitness dienst ontwikkeld. Mensen die gamen zitten vaak veel stil en dit is uiteraard niet goed. Deze nieuwe dienst wordt alleen aangeboden voor de Xbox One en is ontwikkeld samen met Tony Horton, Shaun T, Jilian Michaels en Tracy Anderson. Dit zijn bekende fitnessinstructeurs en zij staan bekend om de verschillende trainingsprogramma’s die ze hebben opgezet.

Inhoud van Xbox Fitness

Er worden bij Xbox Fitness trainingssessies aangeboden van tien tot zestig minuten. Deze kunnen per persoon op maat worden gemaakt. Je krijgt dan tips over je conditie en hoe je hier mee aan de slag kunt gaan. Je ziet ook meteen welke trainingsprogramma’s populair zijn bij andere gebruikers en daar kun je dan zelf ook gebruik van maken. Dankzij de Kinect camera kunnen de bewegingen van gebruikers uit worden gelezen. Hiermee kunnen een aantal dingen worden uitgemeten, namelijk de hartslag, de fysieke vorm, het tempo en de verbruikte energie. Er kan daarom ook echt concreet feedback worden gegeven op jouw manier van bewegen. Dit is de eerste keer bij digitale fitnesslessen dat deze optie wordt aangeboden.

Veelbelovend?

De Xbox Fitness lijkt veelbelovend. Mensen kennen de Wii Fit wel. Dit is een goed voorbeeld van virtual fitness training. Er worden je hierbij veel spieroefeningen aangeboden, maar ook yoga oefeningen en balans oefeningen kun je met de Wii Fit doen.

Thuis trainen, het kan echt

Doordat de Xbox Fitness op de markt gaat komen kun je thuis meer sporten. Als je het leuk vindt om met de Xbox aan de slag te gaan dan is het nu een groot voordeel, je kent de werking en nu moet je alleen wat meer bewegen. Het is veel beter dan alleen maar stilzitten. Maak daarom die keuze zodat je gaat ontdekken hoe heerlijk het is om iedere dag meer te bewegen. Alle tijd die je voorheen stil zat achter de Xbox kun je nu bewegen. Misschien een goede manier als je af wilt vallen. Waarom zou je het niet eens proberen?

Xbox Fitness kijkt echt naar jouw manier van bewegen en jouw conditie. Je krijgt dan ook concrete tips hoe je hier mee aan de slag kunt gaan. Een goede keuze omdat je hierdoor echt jezelf kunt verbeteren en daar ga je dan ook voor werken. Probeer het binnenkort zelf maar eens uit op de Xbox One. Het is een goed moment om je conditie te verbeteren! Iedere dag sporten, vanaf nu ga je het leuk vinden en wil je misschien wel meerdere trainingen doen. Bouw het rustig op en dan kun je genieten van het sporten.

Thuis krachttraining erbij doen?

Met de Xbox One bouw je vooral spieruithouding en conditie op, het is iets minder gericht op kracht. Wil je meer spiermassa en/of sterker worden? Dan zal je krachttraining erbij moeten doen. Dit kan prima met een krachttraining en voedingsschema voor thuis. Krachttraining.net heeft speciaal voor dit doel schema’s opgesteld voor spiermassa en afvallen. Zie:

Training- en voedingsschema’s voor thuisfitness

 

 

(563x gelezen)


gespierde god

Word Een Gespierde God Binnen 8 Weken

Tip! Glenn Goossens heeft een revolutionaire methode ontwikkeld die zorgt voor:
  • Explosieve spiergroei
  • Het drastisch verlagen van je vetpercentage
  • Zeer snel resultaat
Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben.

Gespierde God Risicovrij Uitproberen (100% niet goed, geld terug!)